Gündemİlçe HaberleriSpor

10 NUMARA ŞEHRE 10 NUMARA TAKIM

Hafta sonu Sındırgı Atatürk Stadında gerçekleşen ve büyük bir mücadeleye sahne olan Sındırgı Belediyespor- Karesibeyi Vicdaniyespor maçında gülen taraf Sındırgı oldu. Maçın ilk dakikalarında Karesibeyi Vicdaniyespor attığı gol ile 0-1 öne geçmesine rağmen Sındırgı Belediyespor oyundan kopmadı ve beraberliği yakaladı. Ardından Sındırgı Belediyespor, takım kaptanı Rıdvan’ın penaltıdan attığı gol ile 2-1 öne geçti.
Soyunma odasına önde giden Sındırgı Belediyespor büyük bir motivasyonla ikinci yarıya başladı. Fakat 70. Dakikada Karesibeyi Vicdaniyespor attığı gol ile durumu 2-2 ye getirerek beraberliği yakaladı. Golün hemen ardından motivasyonunu kaybetmeyen Sındırgı Belediyespor Rıdvan’ın attığı 3.golle tekrar öne geçti. Kıran kırana geçen karşılaşma 3-2 sona erdi.

Böylece Sındırgı Belediyespor en yakın rakibi ile puan farkını 6 ya yükseltti. Her ik takımın taraftarı takımlara destek olmak için maç boyunca tezahüratlarla eşlik etti. Ancak Sındırgı Belediyespor taraftarları tribünleri hınca hınç doldurarak takımlarını tüm maçlarda olduğu gibi yine yalnız bırakmadılar. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Cumhuriyet başsavcısı Sezai Öz, İlçe Emniyet Müdürü Ömür Kuyu, Sındırgı Belediyespor Başkanı Sebahattin Altıntaş, Kulüp yönetimi, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda taraftar maç boyunca Sındırgı Belediyespor’a tezahüratları ile destek oldu.

ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Sındırgı Belediyespor’lu oyuncular kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan belediye başkanı Ekrem Yavaş ve tüm taraftarlara teşekkür ederek “ Biz bu sezona başlarken en fazla gol atan takım olmayı ve namağlup bir şekilde sezonu tamamlayarak şampiyon olmayı hedefledik. Verdiğimiz sözü de tutuyoruz.” Dediler.
Sındırgı Belediyespor 2017-2018 sezonunda çıktığı 10. Karşılaşmada da galip gelerek, taraftarın yüzünü güldürdü, 10 galibiyet ile 10 Numara kentin 10 numara takımı unvanına erişti. Son karşılaşma ile rakibine fark atan Sındırgı Belediyespor aynı zamanda şampiyonluğu da şimdiden garanti altına aldı. Hedeflerin ise 18 Maç 18 Galibiyet ve sonunda şampiyonluk ve bir üst lig olduğu belirtildi.
Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş maç sonrası futbolcularla bir araya gelerek kendilerini tebrik etti. “ Sındırgı Belediyespor oyuncularımız ve kulüp yönetimi koydukları hedefin peşinden başarılı bir şekilde gidiyorlar. Yenilgisiz bir şekilde 10 karşılaşma gerçekleştirildi. İlçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Bizler ve taraftarlarımız da takımımıza sahip çıkıyor, yalnız bırakmıyoruz. Bizlere yaşattıkları bu gurur için teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. “ dedi.
Sındırgı Belediye spor takım kaptanı Rıdvan Bal ise “ Güzel bir maçtı, rakibimiz güçlüydü biraz zorlandık ama galip geldik. Taraftarımızın desteği maç boyunca arkamızdaydı. Takım arkadaşlarıma, yönetimimize, belediye başkanımıza her zaman destek oldukları için teşekkür ederim. Hedefimiz büyük bu hedefi de yerine getirip, adımızı şampiyonluğa yazdıracak, en çok konuşulan takım olacağız. “ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu