GündemTürkiye Gündemi

‘2019 seçimlerinde destan yazacağız’

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Aksaray İl Kongre’sinde açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yıldırım’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Türkiye’nin geleceği için çalışmaya var mısınız? AK Parti’de kişiler değişiyor ama hizmetimiz asla durmadan devam ediyor. AK Parti’de bayrağı alanda, verende koşmaya devam ediyor.

‘2019 seçimlerinde destan yazacağız’

Aksaray Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 75 diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan desteğinizi gösterdiniz. Durmak yok, yola devam!

2019 seçimleri önemli bir seçim, bu seçimin diğer seçimlerden önemli bir farkı var. İnşallah bu seçimlerde yeni bir destan yazacağız.

Teröre karşı devletin yanında yer alan vatandaşlarımızla birlikte, bu belayı ülkemizden çıkaracağız. Dış güçler ülkemiz üzerindeki emellerinden hiç vazgeçmediler.

‘Saldırılar karşılığını bulacak’

Afrin’deki terör hedefleri ülkemizi taciz ediyor. Ama şunu bilsinler ki; Türkiye’ye yapılan her türlü saldırı, misliyle karşılığını bulacaktır. İşte 15 Temmuz’daki milleti gördünüz, herkes meydanlara indi. Terör hangi delikte ve indeyse gittik bulduk, üzerilerine giderek imha etti. Bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız. Suriye’deki terör yapılanmasına izin vermeyeceğiz.

Suriye’deki terörü destekleyen güçler, bu bölgedeki göz yaşlarının dinmesini istemiyorlar. Suriye’nin kuzeyindeki, Afrin’deki, Kobani’deki, Ayn el-Arap’taki terör grupları ülkemizi taciz ediyor, saldırıda bulunuyor. Şunu herkes iyi bilmelidir. Türkiye’ye karşı yapılacak her türlü saldırı, ister içeriden olsun ister dışarıdan olsun, misliyle karşılık bulacaktır. Bu ülkenin huzurunu bozanlara asla fırsat verilmeyecektir.

‘FETÖ’nün güdümüne girmişler’

ABD’de komik bir dava görülüyor. Hukuktan yoksun bir dava. ABD yargıçları adeta FETÖ elemanlarının güdümüne girmiş, onların istedikleri gibi hareket ediyorlar. Sizin oyunlarınız bize işlemez.

Büyümede üçüncü çeyrekte ülkemiz dünyada birinci oldu. Türkiye’ye de bu yakışır zaten. Türkiye, üreten ve kalkınan bir ülke.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu