GündemEkonomiSiyaset

“24 HAZİRAN BÜYÜK BİR BAŞLANGIÇ”

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Bekki 24 Haziran seçimleri sonrası ile ilgili beklentileri hakkında açıklama yaptı.

BASİAD Başkanı Abdullah Bekki 24 Haziran seçimleri sonrası ile ilgili beklentilerini içeren yazılı bir açıklamada bulundu.

Başkan Abdullah Bekki “iş dünyası sesi olan bir mesleki örgütlenme şekli ile Balıkesir özelinden ülkemiz ölçeğine iş dünyası, çalışanlar ve ülke dinamikleri hakkındaki beklentilerini sıraladı. Başkan Bekki; öyle umut ediyorum ki 24 Haziran seçimleri ülkemiz için büyük bir başlangıç olacak ve ülkemiz adına güzel haberlerin müjdecisi olacaktır. Sanayici olarak, çalışan olarak, üretenler olarak, öğrencisi ile emeklisi ile pek çok gelecek hayallerin sahibiyiz. Ülkemiz adına hayal ettiklerimiz ortak, güzel ve gerçekleşmesi mümkün olan hayallerdir” dedi.

GELECEĞE AÇILAN PENCEREDEN BAKALIM

Bekki: “Öncelikle seçim sonrası Merkez Bankası’nın adını görsel, yazılı basında ve sosyal medya mecrasında mümkün olduğu kadar az duyma ümidindeyiz. Beraberinde dövizdeki belirsizliği ortadan kaldıracak ve Türk Lirasının değer kaybından ortaya çıkacak hareketlerin olmadığı ekonomik düzenlemeleri kamu ayağı ile dinamik özel sektör ayağı ile görmeyi arzu ediyoruz. Yatırım ortamının iyileştirilmesi, yatırımcının stabilize yolda değil otobanda hız yapma isteğini hep dillendirdik. Sanayicilerin başarılarının kilo başına 4-5 dolarlara çıkabilmiş ihracatla ölçüldüğü bir ülke olmayı arzuladığımızı konuşmalarımızda dile getirdik. Tüm süreçleriyle Sanayi 4.0’ı, akıllı tozları, derin öğrenmeyi, yapay zekayı yöneten ve bunu kendi evlatları aracılığı ile üreten bir ülke geleceği arzuluyoruz. İş dünyası adına öncelikle esnafın “Bugünü de siftahsız kapattık” yerine “Bu kadar talebi karşılayacak eleman bulamıyorum” dediği geleceğe açılan pencereyi arzuluyoruz” ifadesini kullandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu