GündemGörüntülü HaberlerSpor

3 HOCA İLE YOLLARIMIZI AYIRDIK

BALTOK Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak 3 tane hoca ile yollarımızı ayırdık. Bunlardan biri Hasan, Mesut ve diğeri Cem Hoca.

Onların yerine İlker ve Alper hoca geldi. Ben, Zafer hoca, Mustafa, İlker ve Alper hoca 5 kişi devam edeceğiz. İnşallah altyapıda iyi bir organizasyonumuz var. Kulübümüzün eski hocası ve bölgenin önemli bir insanı Can hoca aramızda olacak. Olmasını ben çok arzu ve ümit ediyorum.

Teknik direktör ARAP ŞEYHİNİN İZİNDE

Dünya kupasında edindiğim en önemli izlenimde Bir Arap şeyhinin şu sözü var: Milli takı maçı sonrasında “Anladık ki taşıma su ile değirmen dönmüyor. Altyapıya yönelmemiz lazım. Bunu Arabistan da anlıyorlarsa bizimde anlamamız lazım. Bazı insanların bu mesajı alması lazım.80 milyon nüfusta 30 milyon genç 17 milyon spor yapacak genç var ve biz hala 14 tane dışarıdan yabancının 10 tane birinci ligdekinin peşindeyiz. Bu tarafta olamıyoruz ve bir müddette olamayacağız. Bu işleri kurtaranlar ve yapanlar görevlerinde olacak ve çalışacaklar. Ülke futbolu ve gençler nereye gidecekler? Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu