GündemSpor

MHP’DEN BALKES’E BAKLAVA

MHP Balıkesir İl Yönetim Kurulu, beraberinde Altıeylül ve Karesi İlçe Başkanları ile birlikte, Balıkesirspor’un antrenmanına gidip, Gaziantepspor maçı öncesi moral ziyareti yaptı. İl Başkanı Suat Par, Kaptan Burak ve Can Hoca’ya kendi elleriyle baklava yedirdi.

 

Göreve geldiği günden beri Balıkesir’in bürokrat, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve esnafların ziyaretiyle dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı Suat Par, dünü de Balıkesirspor’a ayırdı. Beraberinde il yönetiminin yanı sıra iki merkez ilçe teşkilat başkanını da Ali Hikmet Paşa Tesisleri’ne götüren Par, teknik heyet ve futbolculara baklava ikram etti. Balıkesirspor Başkanı Remzi Boncuk’un da yer aldığı ziyaret, yöneticilerin çay sohbetiyle devam etti. MHP İl Başkanı Suat Par,    şehrin en önemli markası Balıkesirspor’u ilgiyle takip ettiklerini ve her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini söyleyerek, hafta sonu oynanacak Gaziantepspor maçında başarı diledi.

 

MAÇIN HAKEMİ ÖZGÜÇ TÜRKALP

Gaziantepspor ile karşılaşacak Balıkesirspor bu maçın hazırlıklarını AHP Tesislerinde sürdürdü. Isınma ve koordinasyon ile başlayan antrenman, taktik çalışma ile son buldu. Orta Afrika Milli Takımı’nda bulunan Foxi çalışmaya katılmadı. Öte yandan Balıkesirspor, TFF 1.Lig’in 8. hafta karşılaşmasında 14 Ekim Cumartesi günü saat 15:00′ da Gaziantepspor ile Balıkesir Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Müsabakayı Ankara Bölgesi’nden Özgüç Türkalp yönetecek. Türkalp’in yardımcılıklarını Engin Erdem ve Önder Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Gökçen Öztürk

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu