ÇocukçaGündemÖzel Haberler

UÇSUZ BUCAKSIZ HAYALLERİ VAR

Minicik kalpleri ama kocaman bir yürekleri var onların. Ailelerinin büyütürken binbir emek verdiği pırıl pırıl çocuklarımız hayallerindeki meslekleri ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda anlattılar. Gaziosmanpaşa İlkokulu 4\C sınıfı öğrencilerinden birbirinden akıl dolu konuşmalar…

Egemen Nakış: Hayalimdeki meslek asker olmak. Vatanıma ve milletime sahip çıkmak için bu mesleği istiyorum. Bunun için de çok çalışıyorum.

Gökmen Sürücü: Benim hayalimdeki meslek asker olmak. Benim babam da asker, zaten okulda da sınıf başkanıyım. Atatürk de askerdi. Ben de Atatürk’ü örnek alıyorum. Vatanıma milletime hayırlı bir birey olacağım.

Hümeysa Karaboğa: Ben doktor olmak istiyorum. Bunun için ne bol bol çalışıyorum. Mesleğim için çok çalışacağım ve mesleğimi hiç bırakmayacağım.

Hüseyin Bozdağ: Ben öğretmen olmak istiyorum. Öğretmenimi çok seviyorum. Babam belediyede çöpçü olarak çalışıyor. Babamla gurur duyuyorum. Babam öğretmen olmamı çok istiyor. Babama söz verdim. Öğretmen olacağım. Öğretmenlik görevimi ise Antalya’da yapmak istiyorum. Matematik öğretmeni olmak istiyorum.

Dilara Özdoğan: Ben doktor olmak istiyorum. Okulumu ve öğretmenimi çok seviyorum. Babama söz verdim doktor olacağım diye. Çok çalışıp başarılı bir doktor olmak istiyorum.

Ebru Kayabek: Ben büyüyünce öğretmen olmak istiyorum. Valimizden, uçakla Cumhurbaşkanımızın yanına gitmek istiyorum. Uçakla bombaların atıldığı meclisimize gitmek istiyorum. Oraları çok merak ediyorum. Ankara’da Anıtkabir’e, Selanik’e gitmek istiyorum. Hayalim öğretmen olmak. Çocukların okula gitmesini sağlamak istiyorum.

Sıla Akbulut: Hemşire olmak istiyorum. Babama söz verdim. Uçakla gidip yaralıları kurtarmak istiyorum. Hayalim hemşire olmaktı. Oynadığım oyunlarda bile hemşire oluyorum.

Sudenaz Toprakçı: Ben öğretmenimi ve okulumu çok seviyorum. Büyüyünce veteriner olmak istiyorum. Sokakta acı çeken bir hayvan gördüğümde annem ve babama haber veriyorum. Ona yardım ediyoruz.

Melike Nur Bıkmaz: Ben gazeteci olmak istiyorum. Bütün haberleri yapmak istiyorum. Cumhurbaşkanımızı merak ediyorum. Onun yanına gitmek istiyorum. En çok hayvanları tanıtmak ve onlara faydalı olmak için onlarla ilgili haberler yapmak istiyorum.

Ali Ekber Bulut: Ben doktor olmak istiyorum. Vatanıma ve milletime yararlı olmak istiyorum.

Muhammed Emin Kılıçaslan:  Ben büyüyünce doktor olmak istiyorum. Babam yararlılara yardım edip, doktor olmamı istiyor. Babam benim simitçi. Onunla gurur duyuyorum. Ben de onun için doktor olmak istiyorum.

Neslihan Kurt: Büyüyünce öğretmen olmak istiyorum. Küçük öğrencilerimin de reklamcı olmalarını istiyorum. Cumhurbaşkanını görmek istiyorum.

Enes Yıldırım: Ben okulumu, sınıfımı ve arkadaşlarımı çok seviyorum. Babam yumurtacı, benim hayalimdeki meslek ise asker olmak. Vatanımı korumak ve kollamak istiyorum. Ayrıca Cumhurbaşkanımızı görmek istiyorum.

Özhan Karabulut: Ben öğretmenimi çok seviyorum. Sınıfımı çok seviyorum. Annem bana hep destek oluyor. Matematik dersini iyi yapmamı öğütlüyor. Ben ilerde asker olmak istiyorum.

Burak Eymen Koç: Öğretmenimi çok seviyorum. Hayalimdeki meslek beden eğitimi öğretmeni olmak. Cumhurbaşkanımızla tanışmayı çok istiyorum.

Yağmur Erdinç: Ben büyüyünce şarkı söylemek istiyorum. Sesim bence güzel. Daha önce pek şarkı söylemedim. Çünkü biraz utangacım.

Enes Adışen: Ben öğretmenimi çok seviyorum. Cumhurbaşkanını çok merak ediyorum. Başöğretmen olmak istiyorum.

Ceylin İbiş: Ben resim yapmayı çok seviyorum. Daha çok resme ve spora ilgim vardır. Hangi mesleği yapacağımı bilemiyorum ama ilerde iyi bir ressam olmak istiyorum.

Ömer Faruk Tanrıbuyurdu: Ben bilim adamı olmak istiyorum. Olabilirsem olurum, olamazsam olamam. Tabi inşallah olurum ama olamazsam da başka bir mesleği seçerim.

Bilal Kaan Çakır: Ben ilerde asker olmak istiyorum. Matematik dersini çok seviyorum. İlerde çok başarılı bir asker olmak istiyorum.

Ezgi Su Ordu: Hayalimdeki meslek doktor olmak. Bunun için de çok çalışıyorum.

Nuri Solak: Benim hayalim ressam olmak. Çünkü herkes benim çok güzel resim yaptığımı söylüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu