GündemSpor

KIL PAYI GALİBİYET KAÇTI

Karesi Spor Türkiye Basketbol Ligi 3.hafta mücadelesinde Kurtdereli Spor Salonunda oynan maçta Afyon Belediyespor ‘u konuk etti. Misafir takım Afyon ilk yarısında 51 sayı ürettiği maçta, Karesispor’u 82-73 mağlup etti ve 2. galibiyetini alarak rakibi ile puanını eşitledi.

Konuk takım Afyon Belediyespor maça çok  hızlı başladı ilk 5 dakikayı Hagins ve Knight’ın önderliğinde 14-0 geçen konuk ekip , ilk çeyreği de aradaki farkı koruyarak 27-14 önde tamamladı.

 

Karesi Spor  Kerem Gülmez , Gani Lawal ve Jerry Smith ile skor üretip oyunun içinde kalsa da farkı bir türlü kapatamadı ve devreye 51-36 Afyon üstünlüğü ile gidildi.

 

3.çeyrekte toparlanan temsilcimiz Karesi tekrar oyuna ortak olmaya çalışsada aradaki farkı koruyan konuk ekip 15 sayılık üstünlüğünü son çeyreğe taşımayı başardı.

 

Son çeyrekte ise Karesi Jerry Smith’in kontrolünde farkı yavaş yavaş eritti ve ev sahibi ekip 3 dakika kala farkı 2 sayıya düşürdü (70-72) ancak maçın son dakikalarında kritik topları kaybetmeye başlayan Karesi, rakibinin de çizgiden hata yapmamasıyla aradaki farkı kapatamadı ve karşılaşma 82-73 Afyon üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karesi Spor’da Lawal 21 sayı 10 ribaund, Smith 20 sayı 6 ribaund 6 asist ile ön plana çıkan isimler oldular.Afyon’da Hagins 16 sayı, Knight 14 sayı, İbrahim 12 sayı üreterek galibiyetin mimarı oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu