GündemEkonomiÖzel Haberler

BAV ISUZU İLE BALIKESİR’DE

KOÇASLANLAR Bünyesinde bulunan ISUZU BAV (Bursa Ağır Vasıta) önceki gün Balıkesir’de Şube açılışı gerçekleştirdi. Bursa ve Balıkesir’den katılan misafirler eşliğinde yapılan açılışa Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkan Yrd. Yasin Sağay, Koçaslanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, BAV Yön.Kur.Bşk. Lokman Koçaslan, Isuzu Gen.Md.Yrd. Yusuf Teoman ve Koçaslanlar Holding Yön. Kur. Üyesi Muhsin Koçaslan katıldı.

KAFAOĞLU “TEKLİFLER CÖMERT OLMALI”

Açılışta konuşma yapan Zekai Kafaoğlu bu yatırımların ülkeye her anlamda katkı sağladığını ifade ederek ‘ Bu yatırımlar aynı zaman da istihdam artışı sağladığı için ülkemiz açısından bunun değeri oldukça önemli. Bu nedenle öncelikle bu yatırımı yapan arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Altıeylül Belediyesi olarak kapımız yatırımcılarımıza her zaman açık. Tabi arkadaşlarıma belediyelerin de potansiyel alıcı olduğunu hatırlatmak ve bu konuda vatandaşlarımızın aidiyetinde bulunan belediyelerin alımları söz konusu olduğunda biraz daha cömert davranmalarını beklediğimizi de belirtmek isterim’ şeklinde konuştu.

KOÇASLAN” BALIKESİR’DE OLMAK ZORUNLULUK”

Açılışta söz alan BAV Yön.Kur.Bşk. Lokman Koçaslan, ‘Kıymetli müşterilerim; değerli misafirlerim; Balıkesir ISUZU açılışımıza hepiniz hoş geldiniz. 2012 Tarihinde inşasını yaptığımız Balıkesir Plazamızda, nihayet ISUZU ile de hizmetlerimize başlıyoruz. 2013 yılı itibariyle başlayan Anadolu ISUZU ile yolculuğumuzda, Balıkesir lokasyonumuz, önemli bir hizmet noktası olacak. Sadece il merkezi değil, ilçeleri ile de turizm, yer altı kaynakları, liman hizmetleri, sanayi üretimi, tarım ve gıda başta olmak üzere, bir çok alanda ülkemize katma değer sağlayan Balıkesir ilimizde olmak, biz Koçaslanlar için de bir zorunluluk halini almıştır.  Bizler Koçaslanlar ailesi ve özellikle ISUZU ekibi olarak; sizler ile her an, ticaretimizi konuşmaya, faydalı olmaya hazır olduğumuzu bilmenizi özellikle rica ediyorum. Bu vesile ile, katılımınız için, şahsım ve ekibim adına, hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarken, yapmış olduğumuz bu yatırımın, Balıkesir ilimize, ülkemize ve siz kıymetli müşterilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum’ ifadelerini kullandı. Kamil Akyürek

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu