GündemDünyadan HaberlerTürkiye Gündemi

BAUN’DE HALUK LEVENT RÜZGARI

Balıkesir Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Radyo-İletişim Topluluğu, Türk Rock Müziğinin ünlü isimlerinden Haluk Levent’in katıldığı bir söyleşi etkinliği gerçekleştirdi.
Çağış Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinlikte sanatçı, merak edilen soruları cevaplarken söyleşide sergilediği canlı performansla da şarkılarını seslendirdi.
Haluk Levent, program sonunda Radyo-İletişim Topluluğu ve Genç Tema Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Yılmaz tarafından kendisine sunulan plaket ve adına dikilen ağaçların sertifikasını kabul ederken, etkinliğe katılan öğrencilere ve topluluğa da teşekkür etti. Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Özgür Yılmaz da öğrencilerin kariyerleri için faydalı söyleşi ve etkinliklere devam edeceklerini belirtirken, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden yenilerinin ekleneceğini söyledi. Yılmaz, etkinlik için verdikleri destekten dolayı Balıkesir Üniversitesi yönetimi ile Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu