Gündemİlçe HaberleriSpor

Bigadiç Belediyespor: 3 Isparta Eğirdir Elma Spor : 2

Türkiye Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Bigadiç Belediyespor, Isparta Eğirdir Elma Spor’u 3-2 yendi.

Bigadiç Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-18 Isparta Eğirdir Elma Spor alırken, Bigadiç Belediyespor, ikinci seti 25-17, üçüncü seti 26-24 kazanarak durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sete iyi başlayan Isparta Eğirdir Elma Spor seti 25-20 alarak durumu 2-2’ye getirdi. Tie-break setine harika bir başlangıç yapan Bigadiç Belediyespor, saha değişimini 8-3 geçtiği geçtiği seti 15-10 kazanarak maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonrası teknik heyet ve voleybolcuları tebrik eden Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, bu sezon hedeflerinin play-off’lara kalmak olduğunu söyledi. Başkan Avcu, maçta yenik duruma düşmesine rağmen büyük bir inançla mücadele eden voleybolcularımız bizlere büyük bir heyecan ve gurur yaşatmışlardır. 20 ilçesi olan güzel Balıkesir’imizin tek 1.Lig takımı biziz, oyuncularımızın başarılarını devam ettirerek, Bigadiç’imizi ve Balıkesir’imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu düşüncelerle, tüm voleybolcularımıza ve teknik ekibe tekrar başarı dileklerimi iletiyor, hepinize sevgi ve selamlarımı sunuyorum dedi.

Karşılaşmayı Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Bayram Şen Yavuz, Bigadiç Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Demirbaş, Mehmet Özer, Nazım Özyiğit ile birlikte çok sayıda sporsever izledi.

SALON : Bigadiç Kapalı Spor Salonu

HAKEMLER : Ali Bağde, Serap Müjdeci Gökgün

BİGADİÇ BELEDİYE SPOR : Deha Bozkan, Anıl Savrin, Harun Salif, Rıdvan Sağlık, Mete Erbaş, Mehmet Demir, Metehan Fethullah Hacıbebekoğlu, Berke Demirkol, Onur Saygın, Tolga Altıntaş, Kazım Gürbüz, Baddal Ufakmercimek, Berke Dalay, Vasılı Kurdzıuk

ANTRENÖR : Mehmet Aydın

SETLER : 18-25, 25-17, 26-24, 25-20, 15-10

SÜRE : 118 Dakika (20, 24, 32, 25, 17)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu