GündemÖzel Haberler

İLK VE TEK ‘PODOCLİNİC’

Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi, Altıeylül Mahallesi’nde açıldı. İşletmeciliğini  Murat Güngör ve Şadi Deniz’in yaptığı Podoclinic, Balıkesir’de ayak sağlığına yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Altıeylül Mahallesi Çiğdem Sokak’ta dün itibariyle hizmete başlayan Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi, ayak sağlığını ilgilendiren neredeyse tüm hastalıklara çözüm üretmeyi hedefliyor.  Merkezin açılışı çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti. İşletmeciler Murat Güngör ve Şadi Deniz, hedeflerini ve hizmetlerini MERHABA’ya anlattılar.Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarafından gerçekleşen açılışta T.C. Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından da müzik dinletisi sunuldu.

Güngör,‘Balıkesir’de İhtiyaç Vardı’

Balıkesir’in en güzel hizmetlere layık olduğunu söyleyen Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi İşletmecilerinden Murat Güngör, ‘Türkiye’de yeni gelişen bir sektör ayak sağlığı. Bu açıdan biz de Balıkesir’de olmayan bir eksiği tamamlamak istedik. Bu konuda Balıkesir’de ciddi bir ihtiyaç vardı. Balıkesir herşeyin en güzeline layık’ ifadelerini kullandı.

Deniz ‘Güzel ve Kaliteli Hizmet’

Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi İşletmecilerinden Şadi Deniz, ‘Biz Balıkesir’de olmayan birşeyi şehrimize getirmeyi düşündük. Güzel ve kaliteli hizmetlerimizle insanlarımıza yararlı işler yapmak istiyoruz. Tüm Balıkesirlilere bizlere olan destekleri için teşekkür ederiz.’şeklinde konuştu.

Ayak Sağlığına Dair Herşey

Podoclinic Ayak Sağlığı Merkezi’nde medikal ayak bakımı, kalınlaşmış tırnak bakımı, batık tırnak tedavisi, nasır tedavisi, çatlak topuk ve kuru cilt bakımı, yürüme analizi, topuk dikeni, monofilement testi, Doppler kan basınç testi, terleyen ayak bakımı, yürüme analizi, jel tırnak uygulaması, diyabet ayak bakımı, yara bakımı ve pansuman, negatif basınçlı yara tedavisi, ipek kirpik uygulaması ve protez tırnak uygulaması gibi pek çok tedavi yöntemi uygulanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu