GündemTeknoloji

GELİŞTİRDİĞİ SİSTEM İLE TARİHE GEÇTİ

İngiltere’de bir Türk ilk kez, geliştirdiği sistem sayesinde dünyanın önemli bilişim ödüllerinden birisine layık görüldü.

Bu sene 35’incisi düzenlenen, İngiltere’nin en köklü bilişim enstitüsü tarafından verilen BCS (Bilişim Uzmanları Enstitüsü) & Bilişim Endüstrisi ödüllerinde, bir Türk ilk kez ödüle ismini yazdırdı. Lifetime Learning Vakfının kurucusu Murat Aykut Sadi, aralarında milyonlarca sterlinlik bütçelere sahip adayları geride bırakarak ödülü kazanan isim oldu. İngiltere’de engelli öğrenciler için hazırladığı sistem ile yarışmaya aday gösterilen Sadi, yılın en iyi bilişim ödülüne layık görüldü. Sadi, 7 yıl boyunca kendisinin dizayn ettiği program ile engelli çocukların başarı analizinde bir devrim yaptı.

İNGİLTERE 2’NCİ OLDU

İngiltere’nin en köklü bilişim enstitüsü tarafından verilen BCS (Bilişim Uzmanları Enstitüsü) & Bilişim Endüstrisi Ödüllerinde İngiliz hükümetinin 10 milyon bütçeli projesi ise 2’nci oldu. Sadi, projeyle ilgili şu cümleleri söyledi:“Uzun yıllar üzerinde çalıştığımız projemize ödül verilmesi bizi daha iyi projeler yapmaya teşvik etti. Okulları geliştirmek için gösterilen çabalarımızın tanınması ve onaylanmasından çok memnunuz. Yenilikçi bilişim projemizin öneminin BCS tarafından fark edilmesinden çok gurur duyduk. BCS & Bilişim Endüstrisi Ödülleri, tüm mesleğin en iyi uygulamaları, yenilikleri ve mükemmellikleri kutlaması için bir platformdur. Bu yılki ödülleri, proje, organizasyon, teknoloji ve bireysel mükemmellik konularını kapsayan 25 kategoriyi içermektedir. Kategoriler kar ve ticari sektörler için değil, kamuya açık alanlarda yer alan kuruluşlara ve kişilere açık.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu