GündemSiyaset

CHP’Li SERKAN SARI AK PARTi iÇiN NE DEDi?

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Ak Parti Vefa Yemeği’nde konuşulan konularla ilgili açıklamalarda bulunarak, “AKP saygı, sevgi ve vefa görmek istiyorsa kendilerini İl Başkanlığımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ak Parti’nin düzenlediği veda yemeğinde yapılan açıklamalara yanıt veren CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ‘AKP “vefa” yemeği adı altında düzenledikleri toplantıda “Biz vefa yemekleri yaparken, CHP’nin kongrelerinde kavga var” diyerek kendi vefasızlıklarının üzerini örtme çabasına girdiklerini görüyoruz. Biat kültürü ile çalışan AKP’li yöneticilerin bizleri eleştirmeye çalışması anlamsızdır. Baskı ve zorlama ile yapılan ilçe kongreleri, tehdit aldığını beyan eden ve istifa eden bir büyükşehir belediye başkanı… Bütün bunlardan sonra karşımıza çıkıp “bizde sevgi var” diye açıklamalarda bulunuyorlar. Biz de buradan açık ve net bir şekilde beyan ediyoruz; CHP’de sevgi, saygı ve güven var. AKP saygı, sevgi ve vefa görmek istiyorsa kendilerini İl Başkanlığımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“SİZLERDEN ÇOK DAHA İYİ YAPARIZ”
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, “AKP Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’nun çalışkan Milletvekilimiz Ahmet Akın’a yönelttiği “senin kilon kaç, kilon” sorusuyla siyasetten ne kadar uzak olduğunu göstermektedir. Siyasetin boyla kiloyla değil bilgiyle, birikimle, emekle ve yürekle yapıldığını 30 Mart 2019 seçimlerinde ona göstereceğiz. CHP kadrolarında Büyükşehir Belediye Başkanlığını sizlerden çok daha iyi yapacak birçok partililerimiz var. Bizler kişiler için değil halkımız için siyaset yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“BİRİLERİ RAHATSIZ OLDU”
CHP İstanbul İl Kongresi seçimlerinde İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu ile ilgili de konuşan Başkan Sarı, “ İstanbul İl Başkanlığı’na Dr. Canan Kaftancıoğlu seçildi. Kongrenin hemen sonrasında yeni İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu, yapılan algı operasyonuyla, önce kamuoyu önünde yıpratıldı, ardından da hakkında soruşturma açıldı. Ülkenin içinde bulunduğu siyasal iklim göz önünde bulundurulduğunda Canan Hanım’ın İl Başkanı olması belli odakları oldukça rahatsız etmişe benziyor. Aramızda doğan fikir ayrılıklarını yine aramızda tartışarak çözebilecek siyasi birikime ve uzlaşı kültürüne sahibiz. Ancak şunun bilinmesini isteriz ki bizim ak trollerin yarattığı kirli algı operasyonlarına feda edecek tek bir il başkanımız, bırakın il başkanını tek bir üyemiz dahi yok” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu