GündemTürkiye Gündemi

ŞEHİDİMİZ DUALARLA UĞURLANDI

Balıkesir Zağnospaşa camisinde kılınan öğle namazı sonrasında şehit Ferruh Kulaoğlu toprağa verildi. Cenazeye Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

 

Ehidimizuğurlandı1 Ehidimizuğurlandı12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bitlis’in Hizan ilçesi İncirli köyü Giriziyaret Tepe mevkiinde, bölgeyi PKK’lı teröristlerden temizlemek ve onların kullandığı sığınak ve barınakların imha edilmesi için başlatılan ‘Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu‘ kapsamında Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı unsurlarınca icra edilen arama- tarama faaliyeti esnasında çığ düşmesi sonucu şehit olan hemşehrimiz Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu‘nun cenazesi toprağa verildi.

Şehit olan 5 askerden Jandarma Astsubay. Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu’nun, Balıkesir’in Altıeylül ilçesindeki baba evine ateş düştü.Balıkesir’in Altıeylül İlçesi Dinkçiler Mahallesi 2’nci Güllük Sokak’ta oturan baba Necdet Kulaoğlu’na acı haberi, Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya ve askeri yetkililer, sağlık ekipleri eşliğinde verdi. Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman da taziye ziyaretine gittiği Kuloğlu ailesine başsağlığı dileğinde bulundu, acısını paylaştı. Şehit haberinin ardından yakınları ve komşuları Kuloğlu ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit babasının evine Türk bayrakları asıldı.Acılı Baba Necdet Kulaoğlu, oğlunun 2005 yılında askere gittiğini bir süre uzman olarak görev yaptığını, 2009 yılında da astsubay olduğunu söyledi. Şehit Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu’nun, bir yıl önce de görev yaptığı Batman’a atandığını belirtildi.

 

Ehidimizuğurlandı123

 

Ehidimizuğurlandı1234

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu