Gündemİlçe HaberleriÖzel Haberler

ART ARDA AÇIKLAMALAR GELİYOR

BESOB adaylığı için gün içinde art arda açıklamalar geliyor. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlığı adayları belli olmaya başladı.Besob 3

BESOB  ile ilgili olarak gün içinde İlk yayınladığımız haberin altına yorum yapan Fırıncılar Odası Başkanı Niyazi Tunç Fehmi Erdem’in de aday olduğunu ve kendilerinin desteklediğini yazarak Erdem’in de yarışın içinde olduğunu ilan etti. 6 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi yaşanan sessizlik bu gün yapılan peş peşe açıklamalar ile aniden heyecanlı bir hal aldı.

KAPAN VE TEKİN’DEN SONRA ERDEM’DE AÇIKLADI

6 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık seçimi bu gün peş peşe yapılan açıklamalar ile birdenbire hız kazandı. Bu güne kadar yapılan kulis çalışmalarını sessizce yürüten adaylar gün içinde gazetemize yaptıkları açıklama ve yorumlarla  aday olduklarını belirttiler.

ŞİMDİLİK ÜÇ ADAY VAR

Şu an itibari ile Mevcut Başkan Fehmi Erdem, bir önceki seçimde rakibi olan Turgay Kapan ve Şoförler odasında ki seçimde Erdem’in karşısında seçim kazanan Rıza Tekin ile birlikte aday sayısı üçü bulmuş durumda. Tabir yerinde ise sessizlik sonrası ani gelen bu açıklamalar ile ortalığın toz duman olduğu kulislerde dile getirilirken yeni isimlerinde bu yarışa dahil olup olmayacağı  merak konusu oldu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu