Gündemİlçe HaberleriSpor

İtalya’dan madalya ile döndü

İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda Bronz madalya kazanan Oktay Güngör ilçesinde davul zurna ve çiçeklerle karşılandı.

İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda madalya kazanan Oktay Güngör’ü Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek ve vatandaşlar karşıladı.

Savaştepe Belediye Başkanı Şimşek “Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda ülkemiz ve ilçemiz adına sevindirici sonuçlar elde eden Güngör kardeşimi canı gönülden kutluyorum başarılarının devamını diliyorum. 3 yıl gibi kısa süre kurduğumuz güreş kulübümüz meyvalarını vermeye başladı. Emeklerini esirgemeyen Hocam Niyazi Pantulada buradan teşekkür ederim. Bronz madalya kazanan güreşçi Oktay Güngör, bundan sonraki hedefinin Dünya Şampiyonası olduğunu belirterek, “Rabbime şükürler olsun ki Avrupa Şampiyonu olarak döndük. Ben bu madalyayı başkanımıza hediye ediyorum. Bundan sonraki hedefim Dünya şampiyonası. Orada da bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum” dedi.

Savaştepe ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan Balıkesir Akparti Milletvekili Pakize Mutlu Ayedmirde güreşçinin yanına gelerek kendisini tebrik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu