GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Aday oldu yerini beğenmedi

Aday oldu yerini beğenmedi

M.H.P. Balıkesir İl Başkanı Suat Par,  27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Balıkesir M.v. Adayı Hadi Selimoğlu’nun sağlık sebeplerinden dolayı ayrıldığını bildirdi. Yerine  Nezahat Kayacık aday olarak gösterildi. ‘’5.sıra milletvekili adayı Devlet Bahçeli tarafından Nezahat Kayacık olarak uygun görülmüştür’’ denilerek kamuoyuna açıklandı.

Aday oldu yerini beğenmedi.MHP İl Başkanı Suat Par gerekeni yaptı. İl Başkanı Par adeta, hem siyaset hemde ülkücülük dersi verdi.5.sıraya Devlet Bahçeli’nin onay verdiği Nezahat Kayacık getirildi.Milliyetçi Hareket Partisi 27.dönem milletvekilleri aday listesi açıklandı. Adaylar arasında 5.sırada olan Hadi Selimoğlu sırasını beğenmediğini kulislerde belirtince ülkücü camianın tepkisini çekti. Ülkücülerden sert tepki gören Hadioğlu’na İl Başkanı Suat Par’ın, hem siyaset hemde ülkücülük dersi verdiği ve 5.sırayı Nezahat Kayacık’ın aldığı duyuruldu.

M.H.P. Balıkesir İl Başkanı Suat Par,  27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde Balıkesir M.v. Adayı Hadi Selimoğlu’nun sağlık sebeplerinden dolayı ayrıldığını bildirdi. Yerine  Nezahat Kayacık aday olarak gösterildi. ‘’5.sıra milletvekili adayı Devlet Bahçeli tarafından Nezahat Kayacık olarak uygun görülmüştür’’ denilerek kamuoyuna açıklandı.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Suat Par, milletvekili aday sıralamasındaki yerini beğenmediği için kulislerde konuşma başlatan Bandırmalı doktor Hadi Selimoğlu’na şok yaşattı. MHP İl Başkanı olmasıyla birlikte camiaya renk katan be teşkilatları bağlı tutmayı başaran Suat Par, aday tanıtım toplantısına katılmayan ve aday olarak gösterilen Dr. Hadi Selimoğlu’nun yerine Nezahat Kayacık’ın getirildiğini duyurdu. Selimoğlu adaylıktan çekilmek zorunda kaldı.

Ülkemize , Ülkümüze , İlimize , Adaylarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun….27.Dönem Balıkesir M.v. Adaylarımız…

1 Mehmet KABAN

2 Fevzi Erkut ASLANOĞLU

3 Sabire Zümrüt TEMİZER

4 Fatma SAVRAN

5 Hadi SELİMOĞLU  5.Nezahat KAYACIK 5.sıra adayı oldu.

6 Beytullah DUYAR

7 Mehtap AKGÜL

8 Kamil ÜRER

9 Süleyman PEHLİVAN

5.sıra adayı tanıtım toplantısına katılmadı Yerini beğenmediğini söyledi.Yerine Nezahat Kayacık getirildi.

BAHÇELİ’NİN SÖZLERİ NE DİYOR?…

Bahçeli “Siyasetimiz, milletin ve devletin bekâsını merkeze alan bütün vatandaşlarını toplayacak kadar bütünleştirici; hareketimiz ise bir vesile ile ayrı düşerek üç hilalde gönlü kalan bütün arkadaşlarını kucaklayacak kadar kapsayıcıdır.””Ülkücüler; yatağından taşan coşkun ırmaklar gibi pisliklere, tortulara ve ideolojik kalıntılara her şeyleriyle mukabele etmişlerdir. Zorda kalsalar da yılmamışlar, vurulsalar da yıkılmamışlar, eziyet görseler de yılgınlığa kapılmamışlardır. Türk tarihinin mirasına, milletimizin devamlılığına haramın, ihanetin ve kötülüğün bulaşmaması için ibretlik bir duruş sergileşmişlerdir. Kurşuna, bombaya, tuzağa ve türlü saldırılara teslim olmamışlardır. Yollarından dönmemişler, inançlarının kıblesinden ayrılmamışlardır.

Yeri gelmiş Yunus gibi gönüllere girmişler, yeri gelmiş mukaddesatları uğruna Yavuz olmaktan kaçınmamışlardır. Kefenlerini yanlarında taşımışlar, yeminlerine hep sadık kalmışlardır. Kahramanlığın ne yalnız bir yükseliş, ne de yıldızlar gibi parlayıp sönmek olmadığını düşünmüşlerdir. Ölüme gül bahçesine girer gibi, serin bir suya atlar gibi dalmışlar, bir daha geri dönülmeyeceğini her zaman bilmişlerdir. Dava şehitlerimiz ideal bir insanın tüm vasıflarına sahip olmuşlardır. Ahlaki muhtevası kalmamış zarafet ve süse tevessül etmemişlerdir.

Parlak bir zekaya, sağlam ve yorulmaz bir muhakemeye, ateşli bir ruha, iddialı ve inançlı bir mizaca, bıkmayan ve dönmeyen bir iradeye yaslanmışlardır. Gösteriş ve gürültüden ziyade sadelik ve durulukla hilali taşımışlardır. Şöhret, servet ve kudret peşinde koşmamışlardır. Para, mülk ve şan derdinde olmamışlardır. Menfaat arayışında, çıkar beklentisinde bulunmamışlardır. İhtiyatlı, ağırbaşlı ve mutedil tavırlarını bozmamışlar, soğukkanlı ve cesaretli tutumlarından asla ödün vermemişlerdir.” Merhabahaber

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu