GündemDünyadan HaberlerEğitimİlçe Haberleri

“ADIMLARINI FARKET”

Balıkesir Karesi Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri Adımlarını farket adı altında bir dergi çıkardı. Dergide öğrencilerin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız ile özel röportajıda yer aldı.

Karesi Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan dergide eğitim ve öğretim yılı boyunca gerçekleştirilen birbirinden özel ve başarılı etkinlikler yer alıyor.

Okulun ortağı olduğu ve 2016-2018 tarihleri arasında devam edip bu sene sona erecek olan Avrupa Birliği “ERASMUS+ Projesi “Adımlarını Farket ” in (Orijinal adı “Make Every Step Count” ) etkinlikleri nede dergide geniş yerverildi.Öğrenci değişim toplantıları ve öğretmen katılımlı yurtdışı programlar, farklı ülke gezileri, öğrenci -öğretmen gözüyle anlatımlarda yer aldı.Okul Müdürü Erdal Özel dergiye ilişkin olarak “Dergimiz otuz dört sayfadan oluşmaktadır. Derginin ilk olması hasebiyle heyecanı, sevdası, tutkusu Balıkesir Karesi Ortaokulu kurumsal farkını ortaya koymaktadır. Başlangıç olması önemli. Dergimizi senede en az iki sayı çıkarma hedefimiz var.” dedi.Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu