GündemÇocukça

Ailemle kitap okuyorum

Namık Kemal İlkokulu’nun birbirinden güzel öğrencileri, BENGİ projesi kapsamında aileleriyle beraber kitap okudular. Kitapların içinde birbirinden güzel öykülerle maceralara atılan çocuklar ‘Çocukça’ sayfamızın bugünkü konukları oldu.

 

 

Namık Kemal İlkokulu’nun kitap kurdu öğrencileri, Balıkesir Valiliği öncülüğünde başlatılan BENGİ projesi kapsamında önemli çalışmalara imza atıyorlar. Aileleriyle birlikte sınıflarında kitap okuyan öğrenciler, kitap okumaya dair düşüncelerini anlattılar. Eğitimin evde başladığını ve okulda sürdüğünü söyleyen veliler ise çocuklarının her zaman yanlarında olduklarını dile getirdiler.

 

Egemen Şakacı: Ben kitap okumayı çok seviyorum. Kitap okuyarak mutlu oluyorum. Ailemle birlikte kitap okumayı da çok seviyorum. Onlar bana örnek oluyorlar. Namık Kemal İlkokulu’nda biz okumaya özen gösteriyoruz. Öğretmenimiz İlknur Çalt ile birlikte kitap okumayı çok seviyoruz. Kitap okuyarak birbirinden güzel maceralara atılıyoruz. Ben tüm arkadaşlarıma kitap okumalarını öneriyorum. Çok eğlenceli ve güzel.

 

Eren Açıkgöz: Biz BENGİ projesi kapsamında okulumuzda bir sürü etkinlikler yapıyoruz. Okulumuzda öğretmenimiz İlknur Çalt ile birlikte birbirinden güzel kitaplar okuyoruz. Okulumuzda inanılmaz eğlenceli zaman geçiriyoruz. Ailelerimiz de bizimle birlikte kitap okudular. En sevdiğimiz romnaları okuduk. Birbirinden farklı maceralara yelken açtık. Ben de diğer arkadaşlarımın bol bol kitap okumalarını isterim. Böylelikle birbirinden güzel maceralara atılıyorlar.

 

Eymen: Kitap okumak çok zevkli ve güzel. Biz de sınıfımızda kitaplar okuyoruz. Arkadaşlarımızla okuduğumuz kitapları değiştiriyoruz. Farklı maceralara atılıyoruz. Annelerimiz de sınıfımıza geldiler. Onlarla birlikte kitap okuduk. Çok güzeldi. Ben sınıf arkadaşlarıma ve okuldaki diğer arkadaşlarıma bol bol kitap okumalarını öneriyorum.

 

Neslinur Şaşkınlar: Kitap okumak yapılan en güzel aktivite. Biz arkadaşlarımızla birlikte sınıfımızda kitaplar okuyoruz. Bazen ailelerimiz de bizimle birlikte kitap okuyorlar. Çok güzel zaman geçiriyoruz. Ben yeni hikayeler okumayı çok seviyorum. Arkadaşlarımızla birlikte de kitapları değiştirerek okuyoruz. Çok güzel ve eğlenceli oluyor. Annelerimiz de bizimle birlikte kitap okudular.

 

Yusuf Eren: Ben kitap okumayı çok seviyorum. BENGİ projesi kapsamında sınıfımızda öğretmenimiz İlknur Çalt önderliğinde kitaplar okuyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte güzel zaman geçiriyoruz. Kitap okuyarak birbirinden güzel yararlar ediniyoruz. Mesela okumamız hızlanıyor. Okuduklarımızı daha iyi anlıyoruz. Bunlar bizi mutlu eden ve başarmamızı sağlayan durumlar oluyor. Tüm arkadaşlarıma bol bol kitap okumalarını öneriyorum.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu