Gündemİlçe Haberleri

AK GENÇLERDEN BAŞKAN YAVAŞ’A ZİYARET

AK Parti Sındırgı Gençlik Kolları Başkanı Kerim Üretürk ve gençlik kolları yönetimi Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı ziyaret etti. Başkan Yavaş gençlerle yeni hizmet binası toplantı salonunda bira araya geldi. Çay sohbeti eşliğinde gençlerle istişare toplantısı da gerçekleştirildi.

Geleceğe ve gençlere yönelik projeleri ön planda tutan ve her alanda destek sağlayan Başkan Yavaş’a teşekkür eden gençler günün anısına plaket takdim etti.

Gençler adına hazırlanan plaketi Başkan Yavaş’a takdim eden Gençlik Kolları Başkanı Kerim Üretürk “ Bizler gençlik kolları olarak özel günlerde başkanlarımızı, daire amirlerimizi, büyüklerimizi ziyaret ettiğimiz gibi bugün de belediye başkanımızı ziyaret ettik. Gençliğe verdiği desteklerden dolayı, bizler için bir ahi olduğu, gençlik kollarının ustası olduğu için, bizlere her zaman destek verdiği için kendisini ziyaret ettik. Bizleri misafir ettiğinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Rabbim birliğimizi bozmasın.” Dedi.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş özellikle bilinçli bir gençliğe her zaman ihtiyaç olduğunu ve gençlerin geleceğin teminatı olduğunu belirterek, “ Gençlik kollarımıza bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ahilik bir toplumun birbirine kaynaşmasının, bir olduğunun göstergesinin en güzel kavramıdır. Bizlerde hem sportif faaliyetlerde olsun, gençlere olan ilgimiz alakamız, spor tesislerini geliştirmede olsun, istihdam sahalarını arttırmada olsun kendilerine her alanda katkı sağlamaya çalışıyoruz. O amaçla bizlere bir teşekkür plaketi sundular. Kendilerine ziyaretleri ve bu anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın.” Dedi.

Başkan Yavaş ziyaret sonrası gençlere yeni hizmet binasını gezdirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu