GündemEkonomiGörüntülü HaberlerSiyaset

AK Parti ve STK’lar döviz bozdurdu

Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı tarafından döviz bozdurma kampanyasına destek için İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, milletvekilleri, teşkilat üyeleri ve sivil toplum örgütleri döviz bozdurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlayan döviz bozdurma kampanyasına Balıkesir AK Parti İl Başkanlığı destek verdi. İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve Ziraat Bankası’nda düzenlenen döviz bozdurma etkinliğine İl Başkanı Hasan Demiraslan, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Belgin Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, ilçe belediye başkanları, teşkilat üyeleri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. Banka önünde basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Hasan Demiraslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek olmak için böyle bir etkinlik organize ettiklerini söyledi.

’15 TEMMUZ’DA TANKLARIN ÖNÜNE AKIN EDEN BU MİLLET ŞİMDİDE BANKALARA AKIN EDİYOR’

Son günlerde ABD başta olmak üzere bir çok ülkeden Türkiye’ye karşı ekonomik baskılar yapıldığını söyleyen İl Başkanı Demiraslan, “100 sen önce nasıl Kuva-yi Milliye Mücadelesinin ilk fitilini ateşleyen, ilk bu mücadeleye destek veren Balıkesirli ecdatlarımızın yaptığı gibi bizde onların torunları olarak; vatanımıza, bayrağımıza ve geleceğimize sahip çıkmak adına buralara akın ettik. Nasıl ki 15 Temmuz’da sokaklara çıkarak tankların karşısına dikelmişse bu aziz millet, bu seferde bankalara akın ediyor. Döviz bürolarına kın ediyor. Elindeki dövizini Türk Lirasına çevirerek vatanına sahip çıkıyor. Bizlerde bu kampanyaya bu etkinliğe katıldık.” dedi.

‘DÖVİZ İLE BİZİ TERBİYE ETMEYE ÇALIŞIYORLAR’

Döviz bozdurme etkinliğinde bir konuşmada AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu yaparak çağrıda bulundu. Türk milletinin Kurtuluş Savaşı’nda, Dumlupınar ve Sakarya’da tarih yazdığını hatırlatan Kafaoğlu şöyle konuştu:

“15 Temmuz’da hep beraber gövdemizi ortaya koyarak o hayasızca akını püskürtmüşüz. Arkasından Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı ile terör devleti ile bizi çevrelemeye çalışanlara en anlamlı dersi verdik. Buda onun uzantısı. Bir ekonomik savaş var. Döviz ve dolar ile bizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Asla başaramayacaklar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dimdik durduğu müddetçe, bu millette onun arkasında dimdik duruyor. Biz bu badireleri de atlatabilecek güçteyiz.”Açıklamaların ardından yaklaşık 300 kişilik grup bankaya girerek dövizlerini bozdurdu.Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu