GündemSiyasetSpor

AK PARTİ TEŞKİLATI’NDAN UNUTULMAZ TURNUVA

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Belediye Başkanlarından, AK Parti İl Gençlik Kollarına kadar teşkilatın her kademesi halı sahada ter döktü. “Biz Birlikte Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz” futbol turnuvasında birlik ve beraberlik mesajı verildi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı’nın düzenlediği, “Biz Birlikte Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz” futbol turnuvasında milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, gençlik kolları, meclis üyeleri ve il yöneticileri futbol oynayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Maç öncesi konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, “Biz birlik ve beraberlik içerisinde dava şuuruyla hedefe kitlenmiş durumdayız” dedi. Turnuva AK Parti İl Yönetimi, AK Parti İl Yedek Yönetimi, İl Gençlik Kolları, Büyükşehir Belediyesi, Karesi ve Altıeylül İlçe Yönetimleri, Karesi Belediyesi ile Altıeylül Belediyesi’nden oluşan takımlar sahada ter döktü. Turnuvanın galibi AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı oldu.

DEMİRASLAN ‘‘DIŞARIDA SÖYLENENLERE İNAT BERABERİZ’’

Birlik ve beraberlik adına düzenlenen turnuva öncesi konuşan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Av. Hasan Demiraslan, “Burada tüm teşkilatlarımız, belediyelerimiz, ilçe belediyelerimiz ve gençlik kollarımızla bir futbol turnuvası düzenliyoruz. Milletvekillerimiz ve partimizin tüm kademesindeki herkes burada. Birlik ve beraberlik içerisinde bu turnuvayı gerçekleştireceğiz. Dışarıda söylenenlere inat bizler birlik ve beraberlik içerisinde, dava şuuruyla hedefe kilitlenmiş bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

KAFAOĞLU: “İYİ OLAN KAZANSIN”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ise turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen AK Parti İl Başkanına teşekkür ederek, “Yerel seçimler öncesi teşkilatlarımızı bir araya getirdik. Bu futbol turnuvasıyla birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştirerek bundan sonra yerel seçimler için mahallelere yayılacak arkadaşlarımız. Herkes sahada olacak. İyi olan kazansın” şeklinde konuştu.

ŞAMPİYON KARESİ İLÇE TEŞKİLATI OLDU

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da güzel bir etkinlik olduğunun altını çizerek, “Tüm arkadaşlarımız neredeyse burada. Güzel maçlar çıkacak. Böyle ekip ruhu içerisinde çalışan arkadaşlarımızın bu sosyal etkinliklerde kaynaşması oldukça olumlu. Teşkilatımız spor birleştirici gücünü kullanarak daha da nefes alıyor” dedi. Son olarak konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ise, “Burada bir araya gelerek birliğimizi dosta düşmana göstermiş oluruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik hep devam eder. Önümüzde önemli bir seçim var. Biz önce kendi ailemiz içerisinde huzuru ve birbirimizi sevmeyi becerebilirsek, bu pozitif enerjiyi de vatandaşlarımıza yaymış oluruz” şeklinde konuştu. Konuşmalar sonrası gerçekleştirilen kura çekimi sonrası maçlar başladı. AK Parti İl Yönetimi, İl yedek yönetimi, İl Gençlik Kolları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Karesi ve Altıeylül İlçe Teşkilatları, Karesi ve Altıeylül Belediye takımlarının yer aldığı futbol turnuvasının şampiyonu Karesi İlçe Teşkilatı oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu