GündemSiyaset

AK PARTİ VEKİL ADAYLARINDAN PROTOKOL ZİYARETİ

Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan, 9 milletvekili adayı ile birlikte Vali Ersin Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti.

Ankara’da düzenlenen, Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısından dönen Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Av.Hasan Demiraslan ve Ak Parti Milletvekili Adayları, ayaklarının tozuyla protokol ziyaretleri düzenledi. Balıkesir Ak Parti İl başkanlığından edinilen bilgiye göre İlk ziyareti Büyükşehir Belediyesine gerçekleştiren Başkan Demiraslan ve Milletvekili adayları, bir süre Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 27 Mayıs 2018 Pazar günü Balıkesir’e gelişiyle ilgili programında görüşüldüğü toplantıda Başkan Hasan Demiraslan, seçim beyannamesini de değerlendirdi.

“GÖNÜL BAĞIMIZI GÜÇLÜ TUTUP HEDEFE ULAŞACAĞIZ”

‘Vakit Türkiye vakti’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Hasan Demiraslan, “24 Haziran seçimleri, Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olacak. Bu seçimler sadece kapsayacağı dönemle sınırlı bir öneme sahip değil, AK Parti’nin 2023 hedefleri doğrultusunda da önem taşıyor. Türkiye’nin eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında bir yol ayrımında olduğunu, 24 Haziran seçimlerinde milletin bu mücadeleyle ilgili kesin kararını vereceğini düşünüyoruz.

Türkiye’de ekonomik istikrarın devamı ve toplumun huzuru hizmet etmeye devam edecek” diye konuştu. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili seçimlerinden zaferle çıkacaklarına emin olduğunun önemle altını çizen Başkan Demiraslan, “Cumhurbaşkanımız, yüzde 50’nin çok üzerinde bir oyla kazanma hedefi koydu. Bu hedef doğrultusunda milletimizle olan gönül bağımızı daha da güçlü tutup, onların desteğiyle bu hedefe ulaşacağız” dedi.

BU OYUNU BOZACAĞIZ

Hasan Demiraslan, Ak Parti’nin 16 yıldır Türkiye’yi istikrarlı bir şekilde yönettiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı devirmek için bütün küresel güçler ve yerli işbirlikçilerin birleştiğine vurgu yaptı. Oy konusunun bile manipüle edilmek istendiğine dikkat çeken Demiraslan, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Erdoğan’a vereceğini, milletvekilliğinde ise Ak Parti’ye oy vermeyeceğini söyleyenler var. Bu apaçık bir FETÖ oyunudur. AK Partilinin oyu Ak Partiyedir.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Ak Parti Genel Başkanımız Erdoğan, milletvekilliğinde de partimizin mecliste güçlü bir şekilde temsili için var gücümüzle çalışacağız. Ortada ciddi bir oyun var. Bundan önce olduğu gibi Allah’ın izniyle bu oyunu da bozacağız” ifadesini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu