GündemSiyaset

AKIN’DAN BAYRAM MESAJI

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Akın, “Gönül gönüle bir araya gelelim. Dargınlıkları, kırgınlıkları aramızdan çıkararak barış, dostluk, dayanışma ve kardeşlik duygularıyla kucaklaşalım” diyerek, vatandaşların Kurban Bayramını kutladı.

 

CHP’li Ahmet Akın, bayram mesajında birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı. “Bayramlarımız, Millet olarak kenetlenme günlerimizdir” diyen Akın şöyle devam etti:

“Her şeyden önce, tüm vatandaşlarımız için, Balıkesirli hemşehrilerimiz için; sevginin, hoşgörünün, huzurun arttığı, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği, Kurban Bayramı’nın güzelliklerini yaşayacağımız bir bayram olmasını yürekten diliyorum.

Huzur ve güven içinde, terörün olmadığı, hakça, adaletle, güzel, zengin ve bereketli topraklarımızda yaşayabildiğimiz bir vatan, her Türk vatandaşının yürekten dilediğidir. Bizlere, özgürce ve huzurla bayramlarımızı kutlama imkânı veren başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile için canlarını gözünü kırpmadan feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”​

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu