Gündemİlçe Haberleri

ALTIEYLÜL ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI

Altıeylül Belediyesi’nin Pamukçu Sedefne Otel’de gerçekleşen sunumunda, kurulduğu günden bu yana verilen hizmetlerin, yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında sunum yapılarak bilgiler verildi.

Birimler tarafından hazırlanan sunumlarda belediye faaliyet, hizmet ve projeleri anlatıldı. 2014 Yerel Seçimleri ile hizmete başlayan Altıeylül Belediyesi’nin yapmış olduğu projeler ve hizmetler vekillerin büyük beğenisini kazandı. Altıeylül Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak atanmasının ardından Altıeylül Belediye Başkanı olarak göreve gelen Hasan Avcı, Sosyal Belediyecilik kapsamında hizmet veren Sosyal Yardım Projesi olan Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM’in üzerinde önemle dururken; Plevne mahallesinde ilkinin yapımı başlayan Millet Kıraathanesi, 2. Gündoğan Mahallesinde temeli atılan ikinci ALGEM Binası, Plevne Mahallesinde yapımı başlayan Kapalı Pazar Yeri ve yine Bahçelievler Mahallesi Assuva Park civarında yapılması düşünülen spor kompleksi hakkında bilgiler verdi.

ALTIEYLÜL’E KARDEŞ ŞEHİR GELİYOR

Kardeş Belediyecilik konusunda “Gönül coğrafyamıza hitap etmemiz lazım, o bölgelerden kendimize kardeş belediye bulmamız lazım” diyen Başkan Hasan Avcı önümüzdeki günlerde kardeş şehir talebi ile Kırgızistan’dan bir ekip beklediklerini söyledi. Başkan Avcı, seçim dönemine girildiği için bu kararı gelecek dönemdeki ekibe bırakmayı uygun görürken, Milletvekili Yavuz Subaşı da ‘Bu ekip olduğu gibi devam edecek. Emekli olup bir yere gidiyormuş gibi bir haliniz var. Bir yere gitmek yok’ şeklinde yorumuyla Başkan Avcı ve ekibine moral ve destek verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu