GündemÖzel Haberler

Altıeylül Kırsal Mahalle Muhtarlarından Başkan Avcı’ya ‘Özür Ziyareti’

Altıeylül Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Şeref İnceboy ve muhtarlar, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’yı ziyaret ettiler. Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray’a destek imzaları konusunun aslını anlatmak için Avcı ile görüşen muhtarlar ‘Pişmanız’ dediler.

MUHTAR İNCEBOY ‘‘ADAY BELİRLEME BİZİM GÖREVİMİZ DEĞİL’’

Attıkları imzanın yanlış yerlere çekildiğini söyleyen Altıeylül Kırsal Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Akçaköy Mahalle Muhtarı Şeref İnceboy, ‘‘Aday belirleme bizim görevimiz değil.  Genel Merkez kimi desteklerse biz de onu destekleriz.  Çok yanlış oldu.  Boş bir kağıda imza attık. O da sonra bu şekilde karşımıza çıktı. Bu işi bir daha uzatmaya da gerek yok. Biz konunun kapanmasını istiyoruz.  Biz Genel Merkez tarafından açıklanacak olan adayına arkasındayız’’ dedi.

 

Dsc0136

‘‘SİYASET İNSANLIKTAN ÖTE DEĞİLDİR’’

Bazı basın yayın organlarında çıkan ‘100 binlik oy isyanı’ söyleminin çirkin olduğunu dile getiren Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı,‘‘Siyaset insanlıktan öteye bir şey değildir. Siyaset yapacağız derken insanları kırmak, insanları rencide etmek doğru değildir. Bu mevzuyu kapatalım. Burada bir yol kazası olmuş. Kim yaparsa yapsın mevlam hepimizin kalbini biliyor. Kesinlikle Nihat Muhtarımızı da rencide etmeyelim. İnsanoğlu birisini isteyebilir, destekleyebilir. O destekliyor diye yanlış anlaşılmaz. Demokratik haktır. Yalnızca şu ‘100 binlik oy insanı diye’ lanse etmek çok kötü bir haber. Bunlar art niyetli söylemler. Bunları kim yapıyorlarsa bunları Allah’a havale ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 

Dsc0163

‘‘İSTEYEN İSTEDİĞİNİ DESTEKLER’’

Avcı, ‘‘Öncelikle şunu söyleyeyim herkesin demokratik hakkıdır. İsteyen istediğini destekler. Belediye Başkanı muhtarları, muhtarlar da belediye başkanlarını seçme şansına sahip değiller. Vatandaşımız milletimiz kimi seçerse biz de milletin temsilcileri olarak birlikte işbirliğinde çalışmaya gayret ederiz. Muhtarlar demokrasinin en temel taşlarıdır. Tabi muhtarlarımız görüş belirtti. Bu görüşler yanlış noktalara çekilebilir ama biz bunlara takılmıyoruz. Biz Altıeylül’ümüzün 81 kırsal 13 merkez olmak üzere 94 muhtarımızın 94’ünü de Allah için seviyoruz. İyi niyetler, birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz’’ dedi.

 

Dsc0156

‘‘MESUT ERAY’LA HELALLEŞTİK’’

Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı Mesut Eray’ın da kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Altıeylül Belediye Başkan Adayı hasan Avcı, ‘‘Önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Kimse muhtar olarak ya da belediye başkanı olarak dünyaya gelemdi. Yarın başkaları muhtar olduğu zaman ya da ilçemizde başka biri belediye başkanı olduğu zaman biz yine mahallelerimiz ve ilçemiz için gerek belediye başkanımız gerekse muhtarlarımız etrafında kenetlenerek hareket etmeye devam edeceğiz. Maalesef çok kirli bir siyaset var. Kirli bir siyasetle insanlar birbirlerini yıpratıyorlar. Bugün Mesut Eray ziyaretimize geldi. Biz onunla da konuştuk ve helalleştik. Bunlara takılmaya gerek yok. Mesut Eray da Altıeylül’e hizmet etmek için aday adayıdır. Mevlam ona da nasip ederse biz onun etrafında da kenetlenerek hep birlikte hizmet edeceğiz. Ben hassasiyetleri için tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu