Gündemİlçe Haberleri

ALTIEYLÜL’DE HALK MECLİSİ DEVAM EDİYOR

Altıeylül Belediyesi Halk Meclisleri’nin ikincisi Gazi Osman Paşa, Yıldız ve Sütlüce Mahallesi muhtarları ve vatandaşlarla gerçekleştirildi.

Gazi Osman Paşa Mahallesi Gençlik Ve Spor Kulübü Çay Bahçesinde yapılan Halk Meclisi Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın konuşması ile başladı. Başkan Avcı, konuşmasının başında 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni saygı ve minnet ile yad ederken şunları söyledi. “Hazreti Allah bizlere bugün çok büyük imkânlar verdiği gibi, çok büyük imtihanlardan da geçirdi. Çanakkale Zaferimizin 103. Yılı. Çanakkale’de yedi düvelle imkânsızlıklar içinde çarpışan atalarımız Çanakkale’nin geçilmez olduğunu herkese gösterdi. Geçen hafta ilkini gerçekleştirdiğimiz Halk Meclislerimizde daha iyi iletişimde olabilmek için çok kalabalık olmamasını tercih ediyoruz. Her ay mahallelerimizde bu şekilde halk meclislerinde bir araya geleceğiz. Bir dahaki sefere başka vatandaşlarımız ile iletişimde olacağız. Burada katılımda bulunan vatandaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Gazi Osman paşa Muhtarı Şinasi Çağlı “Başkanımız geldi ve mahallemizde yapılacak olan hizmetleri anlattı. Talepleri, istenen hizmetleri dinledi. Başkanımız ayağımıza kadar geldi. Bunu nimet bilip derdimizi anlatamazsak sorun bizde var diye düşünürüm. Biz belediyeye yakınız, o yüzden bizde bir sorun yok. Başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi. Yıldız Mahalle Muhtarı Faiz Kayacan yapılan bu etkinliği çok faydalı bulduğunu belirtirken “Başkanımıza yardımcı olacağız. Bir sonraki halk meclisine hanımlarımızdan, öğrencilerimizden katılımcıları da getireceğim. Herkes taleplerini, isteklerini dile getirsin.” şeklinde konuştu. Sütlüce Mahalle Muhtarının şehir dışında olması dolayısıyla Halk Meclisine katılan Aza Sabri Özdemir de memnuniyetini dile getirirken “Bizim ayağımıza kadar geldi, bizleri dinledi ve notlarını aldı. Sütlüce Mahallesi adına çok memnun oldum. Bu meclislerin devamını diliyorum. Çok teşekkür ederim başkanıma” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu