İlçe HaberleriGündem

ALTIEYLÜL’DE SÜTLER MEHMETÇİK İÇİN TOPLANDI

Altıeylül ilçesine bağlı Bayat Mahallesi süt üreticileri tonlarca süt satışını Afrin’de görev yapan Mehmetçik için bağışladı.

BAYAT’IN TAZE SÜTLERİ MEHMETÇİĞE

Altıeylül ilçesinin kırsal mahallelerinden Bayat’ta süt üreticileri 1 günde topladıkları yaklaşık 3 ton sütün gelirini Afrin’de Zeytin Dalı Harekâtına katılan Mehmetçiklere bağışladı. Taze sütleri Mehmetçiğe bağışlayan Bayat Mahallesi sakinleri duygularını, “Her zaman Devletimizin milletimizin, askerlerimizin arkasındayız. Bizim için savaşıyorlar. Bizden yana helal olsun, yüce Rabbimiz ayaklarına taş değdirmesin. Allah onlara güç kuvvet versin, sağlık versin. Her şeyimiz onlar için helal olsun” şeklinde ifade ettiler.

BAŞKANLAR TELEFONLA TEŞEKKÜR ETTİ

Başka bir yerde programları olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Bayat’taki vatandaşlarla telefonda görüntülü konuşarak bağışlarından dolayı kutlayıp teşekkür ettiler. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini bu akşam sizlerle birlikte yaşıyoruz. İbrahim Peygamber ateşe atıldığında su taşıyan karınca misali, Afrin’de kahraman Mehmetçiğimiz çarpışırken ‘Biz de burada sizinle beraberiz’ düşüncesi ile yapılan bu kutsal kampanya için bütün mahalle sakinlerimizi tebrik ve teşekkür ederek saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Altıeylül Kaymakamı Oktay Kaya da, “Sizler var olduğunuz sürece bu millet, bu devlet düşmana karşı asla bir adım geri atmayacaktır. Sağ olun var olun. Bütün milletimiz adına size çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanyadan dolayı vatandaşlara teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkan Zekai Kafaoğlu da “Devletimizin bekası için 80 milyon insanımız şehit olmaya hazır olduğunu ifade ediyor. İşte şimdi Bayat mahalle sakinlerimiz de ‘biz hazırız, onlarla beraberiz, gerekirse Vatan için Ezan için, Bayrak için şehit olmaya hazırız’ diyorlar. Sağ olun var olun” dedi.
Süt üreticisi olmayan vatandaşların da maddi olarak destek verdiği kampanyada küçükler de büyükleri ile yürekten ettikleri dualarıyla Mehmetçiklerin yanında olduklarını gösterdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu