Gündem

ALTIEYLÜL’DEN HALK İFTARI

Altıeylül Belediyesi tarafından 2. Gündoğan Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Engelsiz Sosyal Yaşam Parkı’nda halka açık iftar yemeği verildi.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda halka açık verilen iftar yemeğine neredeyse bin vatandaş katıldı. İftar öncesi Mehteran takımı tarafından gösteri ve şiir dinletisi yapıldı. Ev sahipliğini Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun yaptığı iftar yemeğine, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ahmet Yelis, Bayram Karacan ve Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeleri Muhittin Açıcı, Bayram Bilgin ile Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hayati Örencik, AK Parti Balıkesir İl Yöneticileri ile Büyük Birlik Partisi Balıkesir İl yöneticileri, Alperen Ocakları Başkanı Mesud Selim Erden ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kafaoğlu ‘Halkımızla Birlikte Yanyanayız’

Vatandaşlarla beraber aynı iftar sofrasında buluşmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini taşıyan bu parkta hep beraber oruçlarımızı açacağız, soframızı paylaşacağız. Bu anlamla günde bizlerle berber olduğunuz için başta Ankara’dan gelen misafirlerimiz olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler olarak bizi biz yapan değerlere sahip çıkmamız lazım, geçmişimizi asla unutmamamız lazım, geçmişini unutan milletlerin geleceği olamaz. Yeni nesillere, geçmiş deki değerlerimizi ve devlet adamlarını aktarma noktasında yerel yönetimler üzerine düşen görevi yapmalı. Onların isimlerini Parklarda, Tesislerde, Meydanlarda ve Caddelerde yaşatması lazım’ ifadelerini kullandı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin Altıeylül de yaşatılmasından onur duyduğunu söyleyen Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ise Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na teşekkürlerini sundu.

İFTARDAN NOTLAR

*2.Gündoğan Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Engelsiz Sosyal Yaşam Parkı’nda düzenlenen iftara binin üzerinde vatandaş katıldı.

*Yer bulamadıkları için banklara ve çimenliklere oturan vatandaşlar, bu kadar katılım olacağını beklemediklerini ifade ettiler.

*Bazı vatandaşlar, halka açık ve büyük bir iftar programını verdiği için Altıeylül Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

*Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarafından BBP  Genel Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyelerine hediyeler takdim edildi.

*İftar programının ardından Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve BBP Yöneticileri 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı’nı ziyaret ettiler.

* 15 Temmuz Şehitler ve Ömer Halisdemir Anıtı ziyaretinin ardından Alperen Ocakları’na geçilerek gençlerle bir araya gelindi.

İftar Menüsü

-Mercimek Çorbası

-Şehriyeli Pirinç Pilavı

-Sebzeli Tavuk Sote

-Ramazan Pidesi

-Meşrubat     Merhaba Haber Merkezi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu