GündemEkonomiÖzel Haberler

ALTIN YATIRIMCISI HEYECANLI

ÇEYREK ALTIN 237 TL

Altın fiyatları yükselişe geçti. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte altın fiyatları da hareketlendi. Altındaki yükselişin süreceğini söyleyen Kuyumcu Nedim Kayhan, düğün sezonunda en çok çeyrek altının tercih edildiğini belirtti.

Altın fiyatlarında birkaç hafta öncesine kadar devam eden düşüş durdu. Düğün sezonunun başlamasıyla birlikte altın fiyatlarında hareketlilik meydana gelirken, altının onsu 1,265 ons oldu.  24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 145,90 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 976,00 lira oldu. Çeyrek altın fiyatları 237 liradan satılırken, yarım altın 475 lira seviyesinde. 22 ayar bileziğin gramı ise 145 liradan alıcı buluyor

‘Çeyrek Altın 237 Lira’

Altın fiyatlarıyla ilgili konuşan Kuyumcu Nedim Kayhan, ‘Altının onsu 1,265 oldu.  24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 145,90 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 976,00 lira oldu. Çeyrek altın fiyatları 237 liradan satılırken, yarım altın 475 lira seviyesinde. 22 ayar bileziğin gramı ise 145 liradan alıcı buluyor. Altın fiyatlarının yükselmesinin ardından en çok tercih edilen ürünlerin arasında gelen çeyrek altın fiyatları dikkatle takip edildi. ’ dedi.

Altın Güvenli Yatırım

Altının güvenli bir yatırım aracı olduğunu söyleyen Kuyumcu Nedim Kayhan, ‘Altın her zaman güvenli bir liman. Altında büyük oynamalar olmuyor. O nedenle yatırımcı altını seviyor. Ama gelecek süreçte ne olur altın fiyatında nasıl hareketler gerçekleşir bilinmiyor. Bu dünyadaki gelişmelere bağlı olarak altını da etkileyecek’ ifadelerini kullandı.

‘Ramazanda Satışlar Düşer’

Ramazan ayı nedeniyle altın satışlarının düşeceğini söyleyen Kayhan, ‘Altın fiyatları yükseldi ama Ramazan geldiği için bu dönem altın alımlarında bir düşüş bekliyoruz. Ama Ramazandan sonra inşallah altın satışları da artacaktır. Altın yatırımcısı için güzel günler’ şeklinde konuştu. Merhaba Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu