GündemSpor

Amatör Küme Karşılaşmaları Çekişmeli Geçti

2017-2018 Futbol Sezonunun, Balıkesir 1. Amatör Küme 3. Hafta maçları tamamlandı. Güneşli havada oynanan maçlarda heyecanlı anlar yaşandı.
Balıkesir 1. Amatör Küme takımları, Merkez, Körfez ve Marmara isimleriyle 3 ayrı bölgede rakipleriyle karşılaştı. 2017-2018 sezonunun 3. Haftasında 34 takım rakipleriyle heyecanlı karşılaşmalar gerçekleştirdi ve farklı sonuçlar ortaya çıktı. 1. Amatör Küme karşılaşmalarının sonuçları şu şekilde kayıtlara geçti; Merkez bölgesi: Halalcaspor: 4 – Yenikavakspor: 3, Şabanlarspor: 4 – Yakupköyspor: 0, G. O. Paşaspor: 0 – Etiborspor: 3, Nergizspor: 5 Hotaşlar Birlikspor: 3, Karesibeyi Vicdaniyespor: 6 -Pamukçubld: 0, Ceylanspor: 2 – Ergamaspor: 1, Kepsut Bldspor: 3 – Ayşebacı Fatihspor: 2,
Savaştepe Bldspor: 1 – Sındırgıbld: 3.
Körfez bölgesi: Küçükşapçıspor: 3 – Yenikızılkeçilispor: 2, Körfez Bostancıspor: 6 – Krfz Eğitim Gelişimspor: 0, Gömeç Bldspor: 5 – Hamdibey Kayaspor: 0, Küçükköyspor: 7 – Akçay Sarıkızspor: 0.
Marmara bölgesi: Kızıksaspor: 0 – Sarıköyspor: 1, 600 Evlerspor: – 1 Erdek Düzlerspor: 1, Sanayispor: 2 – Gündoğan Çeltikspor: 1, Tayfunspor: 1 – Paşaçiftlikspor: 0, Hasanbeyspor: 0 – Reşadiyespor: 4.
Bostancıspor, rakibine 6 gol attı
Edremit Şehit Hamdibey Spor Kompleksi Ferit İdacı Sentetik Sahası’nda gerçekleştirilen Körfez Bostancıspor – Krfz. Eğitim Gelişimspor karşılaşmasında heyecanlı dakikalar yaşandı. Edremit ilçesinin takımlarından olan Bostancıspor, konuk ettiği Burhaniye takımlarından Körfez Eğitim Gelişimspor’a karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren gol atmaya başladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde tamamlayan Bostancıspor oyuncuları, soyunma odasına mutlu gitti. Maçın ikinci yarısında savunmasıyla göz dolduran Körfez Eğitim Gelişimspor oyuncuları, kalelerinde 3 gol daha gördü. 6-0’lık mağlubiyet yaşayan Gelişimspor’un Antrenörü Coşkun Birituna, “İyi futbol oynayıp daha iyi maçlar yapmaya çalışıyoruz. Gençlerimiz tecrübesiz. Farklı mağlup oluyoruz. Fakat, centilmenlik ve belli bir disiplin içinde maçlarımızı yapıyoruz. Burada amaç, gençlerimizi futbola özendirip kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Kazanmak veya kaybetmekten öte bu düşünce ile hareket ediyoruz. Kazanan takımı tebrik ederiz” dedi.
Bostancıspor Antrenörü Mustafa Tokgöz ise, “Bu sene hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bu seneki 1. Amatör geçen seneden daha zor ve daha kaliteli. İlk maçımızı, rakip takım katılmadığı için bay geçtik. İkinci maçımızda farklı bir mağlubiyet aldık. Ama bu maçımızda morale ihtiyacımız vardı ve o morali depoladık. Tüm takımı tebrik ediyorum. Güzel, keyifli bir maç izlettik. Önümüzdeki haftalarda daha iyi maçlar yapacağız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu