GündemGörüntülü Haberlerİlçe Haberleri

Anaokulunda elele çekilen fotoğraflarını düğün davetiyesi yaptılar

Burhaniye ilçesinde anaokulunda arkadaş olan Ömer Acar ve Aslı Akseki çiftçi, dostluklarını 18 yıl sonra evlilikle taçlandırdı. Çift davetiyelerini de anaokulunda elele tutuşmuş halde çekilen fotoğraflarından hazırlattı.


Burhaniye’de Ömer Acar (24) ile Aslı Akseki’nin (24) ana sınıfında birleşen elleri bir daha ayrılmamak üzere kenetlendi. Genç çift için görkemli bir düğün yapılırken, anasınıfında el ele olan fotoğrafları da davetiyeyi süsledi. Amerika da biyoloji dalında doktorasını yapan Ömer Acar ile reklamcı Hazal Akseki’nin düğün davetiyesi ilgi odağı oldu. Davetiye de, ana sınıfında el ele çekilmiş fotoğrafa yer verilirken, üzerine “Yıllar sonra hiç bırakmamak üzere el ele tutuşacağız. Sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız” yazıldı. Acar çiftinin düğünü çok sayıda davetliyi buluştururken gece boyunca oyunlar oynandı. Davetliler, pisti boş bırakmayan genç çifte eşlik etti.

ANASINIFINI BİRLİKTE OKUDULAR

Amerika da biyoloji dalında doktora yapan 24 yaşındaki Ömer Acar, “ Biz ana sınıfında birlikteydik. O zamanlar 23 Nisanlara filan gidiyorduk. Törenlerde bizim haberimiz yokken annesi fotoğrafımızı çekmiş. Benim hiç haberim yok fotoğraftan. Bu gün birlikteyiz.  Çok güzel bir anı olduğu gibi davetiyeye de koyduk. Herkes görsün istedik” dedi.

Hazal Acar ise “Ana sınıfında böyle törenler oluyordu. Bizi de çift yapmışlardı Ele ele tutuştuk. Yani inanılacak gibi değil. Hatta üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra bu resmi okula götürmüştüm. Ömer de eğlenmişti. Dalga geçmişti. Çocuk aklıyla. Ama ne oldu şimdi. Çok güzel bir anı oldu bizim için. tekrar çıkardık. Annem onu saklamış. Davetiyede kullandık Çok mutluyuz. Bir daha bırakmayacağız o eli.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu