GündemEkonomiİlçe Haberleri

ANKARA’DAN MUTLU DÖNDÜ

ANKARA’DAN MUTLU DÖNDÜ

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç ve Güngör Persil ile birlikte, Burhaniye’de devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’dan mutlu döndü.
Maliye Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı’nın yanı sıra Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda gerçekleşen bir dizi görüşme yapan Uysal, temasların son derece olumlu geçtiğini belirterek, “Ankara’da belediyemizin menfaatine olan yatırımlarla ilgili görüşmeler yaptık, en kısa zamanda bu projeler faaliyete geçmeye başlayacak” dedi.

İSTANBUL’DA BOAT SHOW FUARINA KATILDI
Başkan Uysal Ankara temaslarının ardından yardımcılarıyla beraber İstanbul’a geçerek, CNR Avrasya Boat Show (Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı) fuarına katıldı. Alanında dünyanın en büyük ikinci tekne ve yat fuarı olan CNR Avrasya Boat Show ziyaretinde Uysal, Burhaniye Yat Limanı ile ilgili görüşmeler yaparak, Büyük Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Çelik’le bir araya geldi. Çelik, Burhaniye Yat Limanı’nın tanıtıldığı standı Uysal ile birlikte gezerek bilgi aldı.

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu