GündemGörüntülü Haberler

ANNELERİN ELİ MEHMETÇİĞE UZANIYOR

Balıkesir Anneler Derneği şubesi Başkanı Zekiye Seferbey dün dernek binasında annelerin oluşturduğu kolileri Afrin’e yola çıkmak üzere elleriyle hazırladı. Geçtiğimiz ay içinde de gönderilen yardım kolilerinin dördüncü turunu yaptıklarını söyleyen Seferbey’ Mehmetçiğimiz var olsun.’ dedi.

Anneler Derneği Balıkesir Şubesi Afrin’e 4.turunu yapan koli yardımlarıyla dün yine dernek binasında kolilerin teslimini gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Zekiye Seferbey,’Mehmetçiğimize askerlerimize helal olsun. Yuvalarına hayırla dönsünler. Memleketimize sağlıkla dönsünler.’dedi.

Anneler Derneği Başkanı Zekiye Seferbey,’anneler derneği olarak 4.partimiz bu. İlk önce bere, giysi, termal iç çamaşırı, çorap, kaşkol, vb. gönderdik ikinci kolilerimizde yine giysi üzerineydi ve üçüncü olarak yola çıkan kolilerimizde 500 kilo lokum göndermiştik şimdi ise 300 battaniye,600 kilo helva ve 12bin kaşıklarıyla beraber bardak gönderiyoruz. Burada Balıkesir Valimiz Ersin Yazıcıya çok teşekkür etmek istiyorum.

Kargo ücreti çok yüksekti. Biz anneler olarak bu kolilerimizi topladık hazırladık ancak ulaştırma noktasında yardımımıza Valilik koştu. Ulaştırılması çok önemliydi sağolsun valimiz yardımcı oldu. Ülkemiz, birliğimiz dirliğimiz için herkes bir şeyler yapıyor. Ne Mutlu Türküm Diyene’şeklinde konuştu.

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu