Gündemİlçe Haberleri

ASKERLER DUALARLA UĞURLANDI

Sındırgı ilçesinde Sındırgı Belediyesi, askere gidecek olan gençlere Cumhuriyet Meydanında uğurlama töreni düzenledi.

Mahallelerde ve asker aileleri tarafından düzenlenen asker eğlencelerinin yanında Sındırgı Belediyesi tarafından askerlerin kazasız belasız vatan borcunu ödeyip ailelerine kavuşmaları için Kur’an-ı Kerim okutuldu, dualar ile uğurlama töreni gerçekleştirdi. 98-3 tertip 90’a yakın gencin askere uğurlandığı Sındırgı ilçesinde vatandaşlar ve Mehmetçikler Cumhuriyet Meydanında toplandı.

Eller hep birlikte semaya açıldı. Etkinliğe Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, meclis üyeleri, askerler, asker aileleri ve vatandaşlar katıldı. Askerlere özel hazırlanan çantaları takdim ederek hayırlı teskereler dileyen Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş “ Peygamber efendimizin (s.a.v) İstanbul bir gün feth olacaktır.

Onu feteden asker ne güzel askerdir. Onu fetheden komutan ne güzel komutandır sözüne istinaden İstanbul’ lara giden Eyüp Sultanların, Fatih Sultan Mehmetlerin torunları olarak İstanbul’u feth etmişiz. Kuva-yi Milliye’nin torunları olarak afiyete gelir vatanımızı korur dediği yaşta askere gidiyorsunuz. Rabbim yolunuzu açık etsin. Rabbim oradaki görevinizi en iyi şekilde yerine getirmenizi nasip etsin. Elinizde bulunan şanlı Türk bayrağımızın şanını şöhretini yüceltmek için ben de varım diyebilecek güç kudret siz de var. Sizlerden ve sizin gibi evlatları yetiştiren ailelerimizden Allah razı olsun. Tez zamanda gidip gelmeniz, sevdiklerinize kavuşmanız dileğiyle. Bizler her zaman hem sizlerin hem ailelerinizin yanındayız. “ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu