GündemEğitimTürkiye Gündemi

AVCI, ÖĞRENCİLERİN İSTEKLERİNİ DİNLEDİ

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı okul ziyaretlerine devam ediyor. Burhan Erdayı İlkokulu öğrencileri ile sıcak diyalog içinde olan Başkan Avcı istekleri dinledi, çocukları da belediyeye davet etti.

Avcıistekk1

Altıeylül İlçe Sınırları içinde bulunan okulları ziyaret etmeye devam eden Başkan Hasan Avcı, Burhan Erdayı İlkokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Ders zili öncesi öğrencilerle sıraya girdi, İstiklal Marşı söyledi. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen başkan Avcı, internet ve bilgisayarlar sayesinde iletişimin kısa sürede gerçekleştiğini, ancak, bu ortamlarda çok fazla vakit kaybedilmemesini istedi. Okurken çocukluğun unutulmamasını söyleyen Başkan Avcı öğrencilerden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

 

Avcıistekk123

 

Öğrenciler de daha güzel bir şehir ve fakir ve yardıma muhtaçlar için sosyal yardım projeleri istedi. Başkan Avcı bu güzel istekler karşısında öğrencileri tebrik ederken, daha güzel bir şehir için büyük bir gayretle çalıştığını söyledi. Avcı sözlerine şöyle devam etti:  “Sizin isteklerinizi yerine getirmek için hep birlikte çalışacağız. Biz sadece kendimize bakmayacağız. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ diyor Resûlullah Efendimiz. Onun için, aç, açıkta ve fakir olanlara sahip çıkacağız. Onlara sahip çıkarsak hep beraber mutlu insanlar oluruz. Biz rahatken onlar diğer tarafta çile çekerse, üşürse biz de rahat olamayız. Duyarlı düşünceniz için sizi tebrik ediyorum, derslerinizde başarılar diliyorum. Ve bir gün sizi de belediyemize bekliyorum” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve İlçe Millî Eğitim Müdürü İbrahim Çelik’in katıldığı okul ziyareti, öğrencilerle İstiklal Marşı söylenmesinin ardından sona erdi.

 

Avcıistekk12

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu