GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyaset

Aydemir’den Susurluk Şeker Fabrikası’na Ziyaret

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir, Susurluk ilçesinde bulunan şeker fabrikasına üretim süreçlerine ilişkin aşamaları yerinde incelemek, fabrika çalışanlarıyla, işçilere destek vermek amaçlı bir keşif ve motivasyon ziyaretinde bulundu.

Aydemir ziyarete Şeker iş Sendikası Başkanı İsmail Karadayı’yı makamında ziyaret ederek sendika çalışmaları hakkında bilgiler alarak başladı.

Aydemir tarihi Susurluk şeker fabrikasını ziyaretinde, Ziyaret defterine; “Susurluk Şeker Fabrikasının acılısını yapan Başbakan Merhum Adnan Menderes’inde temennilerinin olduğu deftere kendi temennilerini yazma fırsatı olmasının bir onur olduğunu, fabrikanın Balıkesir yöresinin can damarlarından, ticari, tarımsal ve sosyal kültürel dinamiklerden lokomotiflerden olduğunu belirterek, fabrikanın Balıkesir’e ve çevre illere katkı sağlaması en büyük temennimiz ve çalışma alanımız olacaktır.

Fabrikanın bölgeye kazandırılması yapım açılış safhalarında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ebediyete göçenlerin ruhları şad olsun.” Yazarak başladı.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Av. Pakize Mutlu Aydemir ziyaretinde Susurluk Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Kalenderoğlu’dan fabrika hakkında bilgiler alırken fabrika çalışanları ile de öğle yemeğinde bir araya gelerek işçilerle sohbet ederek işçilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Fabrika ziyaretinde bütün üretim aşamalarını gezerek mühendis ve işçilerden bilgiler alan Aydemir susurluk şeker fabrikasının sadece Balıkesir’in değil komşu iller Bursa, Manisa, Çanakkale çiftçisi esnafı içinde bir lokomotif can damarı olgunu, fabrikanın eksiklerinin tamamlanması, desteklenmesi daha aktif üretim yapabilmesi için Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri olarak her daim destekçisi ve takipçisi olacaklarını ifade etti.

Fabrika ziyaretinde gördüğü resmi; emek, inanç ve azim üçlemesiyle betimleyen Aydemir Susurluk Şeker Fabrikasının sıfır atık yöntemi ile çalıştığını pancarın sadece şeker ve hayvan yemi olarak kalmadığını görmenin mutluluk verici olduğunu belirten Aydemir’e Türkiye’de alanında en büyükleri arasında yer alan Susurluk Şeker Fabrikasını ziyaretinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şükrü Gür ve Şeker İş Sendika Başkanı İsmail Karadayı’da eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu