GündemEğitim

AYDIN GÜVEN TAZELEDİ

Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 2 Nolu Şube’nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Doç. Dr. İbrahim Aydın güven tazeledi.

Yaptıkları sendikacılık faaliyetleri ile bugün 1 milyonu aşan üyesi olan bir sendikaya dönüştüklerini söyleyen Eğitim-Bir-Sen Balıkesir 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Aydın, ‘’ Tam 27 yıl önce asrın soylusu Mehmet Akif İnan ve bir avuç arkadaşı ile başlayan kutlu yürüyüş bugün bir milyonu aşan üyeleri ile Türkiye’nin en büyük sendikası ve sizil toplum kuruluşu haline gelmiştir. Biz sendikacılığın nasıl yapılması gerektiğini uygulamalı olarak gösteriyoruz’’ dedi. 28 Şubat, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz gibi kritik dönemeçlerde hep haktan ve sandıktan yana duruş sergilediklerini söyleyen Başkan İbrahim Aydın, kuruş değil duruş sendikacılığı gerçekleştirdiklerini söyledi. Kurumlara ve marka değerlerine zarar vermediklerini belirten Aydın, seçimlerinin eğitim camiasına ve tüm ülkeye hayırlı olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

Yapılan kongreye Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Gür, Diyanetsen Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboga, Bayındır Memursen Başkanı Mehmet Alabaş, Toçbirsen Başkan Vekili İsa Demir, Kültür Memursen Başkanı Erdinç Bayram, Ulaştırma Memursen Başkanı İbrahim Demirel, Eğitim Bir Sen Karesi Temsilcisi Yüksel Selçuk, Genç Memursen Başkanı Halil Atesavcı, Hasan Basri Çantay Yurt Müdürü Mustafa Erol, Ramazan Konakbay, Ali Tanrıkulu ve çok sayıda eğitimci katıldı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu