Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AYDINLIOĞLU AYVALIK’TAKİ YANAN ALANI İNCELEDİ

AK Parti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, beraberinde Ayvalık İlçe yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Kıtay, Kadın Kolları Başkanı Hadiye Şenviren Taşmaz ile birlikte Ayvalık’ta ziyaretlerde bulundular.

 

Öncelikle Ayvalık Orman İşletme Şefliğine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Aydınlıoğlu daha sonra Ayvalık Orman İşletme şefi, Edremit Orman İşletme Müdür Yardımcısı ve Milli Parklar Şefi ile birlikte geçen hafta yanan bölgeyi ziyaret etti. Aydınlıoğlu yaptığı açıklamada; “ Yaklaşık 20 dekar çam ormanımız maalesef geçen hafta yanmıştır, Orman İşletme Müdürlüğümüz ve personeli yoğun bir şekilde yanan bölgeleri temizleyerek yeniden dikime hazırlıyor. Orman ve Su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile görüşmelerim devam ediyor, ne gerekiyorsa hızla yapacak bir an evvel yanan ormanlarımızı ağaçlandıracağız. Yanan bölgelere yeniden fıstık çamları ve kızılçam ağaçları dikeceğiz. Ayvalık halkımıza tekrar geçmiş olsun diliyorum.” dedi.

‘Balıkesir İçin Gurur Kaynağı Olacak’

Ardından Aydınlıoğlu ve Beraberindeki Ak Parti yönetimi Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır ı ziyaret etti ve beraber Ayvalık’ta yeni açılacak olan okulları ve projeleri yerinde görerek incelemelerde bulundular. İlk olarak bu eğitim öğretim yılında açılacak olan Ayvalık İmam Hatip Lisesi ve ve Kız ve Erkek öğrenciler için iki bölümden oluşan modern Selçuklu ve Osmanlı mimarisi ile yapılan 200 kişilik öğrenci yurdunu incelediler. Oradan Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ne geçen Aydınlıoğlu Okul Müdürü ve Öğretmenler ile sohbet etti. Aydınlıoğlu” Lisemize 8 Milyon TL ödenek ihalesi tamamlanarak inşasına başlanan gemi yapım atölyesi, 200 kişilik yurt ve spor salonu inşatlarını yerinde inceledik. İnşaatları büyük bir hızla devam ediyor, okulumuzda atölyeler bittikten sonra artık gemilerin öğrencilerimiz tarafından bu okul içerisinde inşa edildiğini görmek şahsımı ve eminim tüm Ayvalık halkını çok mutlu edecektir. Ayrıca okulumuzda gemicilere kurslar verilerek sertifika almaları içinde görüşmelerimiz devam ediyor inşallah yakın zamanda sonuçlandıracağız. Okulumuz Ayvalık ve Balıkesir için gurur kaynağıdır. “ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu