Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Aydınlıoğlu Müjdelerle Geldi, Sındırgı Güçlü Türkiye İçin Evet Dedi

Balıkesir AK Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu referandum çalışmaları kapsamında Sındırgı ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Büyükdağdere mahallesinde gerçekleşen Orman Haftası etkinliklerine katılan Aydınlıoğlu, belediye, hastane ve esnaf ziyaretleri sonrası Küçükdağdere ve Yaylabayır halkı ile buluştu. İlçe ziyareti boyunca Aydınlıoğlu’ya Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti Sındırgı İlçe Başkanı Mustafa Atla, gençlik kolları, kadın kolları ve partililer eşlik etti.

 

 

 

İlçede gerçekleştirilen çalışmaları da inceleyen Aydınlıoğlu başarılı çalışmalarından dolayı da başkan Yavaş’ı tebrik etti.

 

“ Sındırgı’ya 14 Milyonluk Tam Teşekküllü Devlet Hastanesi “

 

Milletvekili Aydınlıoğlu Sındırgı ilçesine vatandaşların sabırsızlıkla beklediği müjdeli bir haber ile geldi. 2. Etap TOKİ çalışmalarının yürütüldüğü alan yanındaki Orman deposu üzerine yapılması beklenen ve projeleri tamamlanan tam teşekküllü Devlet Hastanesi’nin ödeneğinin onaylandığını ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılarak inşaat çalışmalarının başlayacağını bildirdi.

 

Aydınlıoğlu konuşmasında “ AK Parti iktidarı ile 14 yıldır gücüne her geçen gün güç katan bir Türkiye var. Ülke genelinde birçok dev proje hayata geçirildi. Köprüler, yollar, hastaneler, barajlar… Her gün yeni bir proje daha hayata geçiriliyor. 18 Mart’ta Çanakkale köprüsünün de temelleri atıldı. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran ülkemize değer katan projeler bunlar. Her an vatandaşımızın yanında olan bir sosyal devlet anlayışını getirdik. Sağlık alanında yapılanlar özellikle her kesimi ilgilendiren bir nimet. Geçmişi hatırladığımızda parası olmayan ölüme terk ediliyordu. Şimdi ise vatandaşa bir özen var. Doktor ayağınıza geliyor. Neden? Sizler bu milletin efendisisiniz. Hizmetin en güzelini hak ediyorsunuz. Bakın çalışkan bir de belediye başkanımız var. Sağ olsun Ankara’da bizleri hiç rahat bırakmıyor. Sürekli farklı bir proje ile yanımıza geliyor. Bizler de destek veriyoruz. Meydanlar çiçek gibi olmuş, Sındırgı adeta çağ atlamış. Ekrem kardeşimi tebrik ediyorum. Tabi ki bu yetkiye sizler verdiniz bize. Başkanı seçtiniz, bizleri seçtiniz, bizler de güveninize layık olmaya verdiğiniz desteğe karşılık var gücümüzle hizmet etmeye çalışıyoruz. Sındırgı’ya yapılanların hepsi helal olsun. Bir müjde daha vereyim sizlere. 14 milyonluk bütçeniz Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı. Sındırgı’ya yapılacak tam teşekküllü modern bir devlet hastanesinin ihalesi de önümüzdeki günlerde yapılıyor. İşte ülkemizin geldiği nokta ortada. Projelerin biri bitmeden diğeri başlıyor. Bu ancak güçlü bir lider, güçlü bir hükümet ile mümkün. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı değişim ile Türkiye artık pasif bir ülke değil. Sizlerden gelen destek ile daha da güçlenen dış ülkelere kafa tutan düşmana korku salan bir ülke oldu. Sandıklardaki destekleriniz ve milletimizin bütünlüğü 15 Temmuz’da da destan yazdı. Bizler millete efendi olmak için değil, efendimiz olan milletimiz, ülkemiz için çalışıyoruz. Ne olursa olsun dış ülkelere değil, vatandaşımıza soruyoruz. Şimdi önümüzde referandum var. Daha güçlü Türkiye’nin temellerinin EVET ile atılacağı bir süreç. Milletvekillerimiz ile üzerinde çalıştık ve şimdi halkımıza soruyoruz. Bir daha koalisyonlar ile ülkemiz vakit kaybetmesin, ihtilaller yapılmasın, vatandaşın seçtiği iktidar olsun ve daha hızlı bir yönetim modeli olsun diye 18 maddelik anayasa değişikliğini referanduma getirdik. Bizler inanıyoruz ki milletimiz en doğru kararı verir.  Ülkemiz bu güçlü hale sizlerin destekleri ile geldi, referandum da vereceğiniz her EVET oyu daha güçlü bir Türkiye’yi oluşturacak. “ dedi.

 

Vatandaşlar ise bir ağızdan EVET diyerek destek verdi.

 

“ Yavaş Sevgisi Bir Başka “

 

Referandum için EVET çalışmalarını sürdüren ve belediye hizmetleri ile vatandaşların takdirini toplayan Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş gittiği her mahallede sevinç gösterileri ile karşılanıyor. Kahveleri ziyaret eden, kapı kapı dolaşan başkan Yavaş “ 16 Nisanda EVET ile Türkiye’nin gücüne bir kez daha güç katacağız.  Düşman ülkeler ülkemiz üzerinde birçok oyun oynuyor. Bu oyunları aziz milletimiz sandıkları patlatarak bozacak.  Tıkanan bir sistem değişerek, daha hızlı karar alabilen bir mekanizma oluşturulacak. Halkın seçtiği iktidar olacak. Bu güne EVET demiyoruz. Gençlerimiz için, çocuklarımız için, aydınlık bir gelecek için daha güçlü bir Türkiye için EVET diyoruz.  Hizmetlerin artarak devam etmesi, istikrarın sürmesi için EVET diyoruz. Ülkemizin bekası için destek veren tüm vatandaşlarımıza, MHP’li kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ey CHP’li kardeşim, Saadetli kardeşim, tüm partileri tutan kardeşlerim, bu siyasi bir seçim değil. Bir referandum süreci ve ülkemizi güçlendirecek bir sistem değişikliğinin seçimi. Ülkemizin bekası EVET ile desteklerinizi bekliyorum. “ dedi.

 

Heyeti ziyaret boyunca coşkulu bir kalabalık karşıladı.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu