Gündemİlçe HaberleriSiyaset

AYTEKİN “SİSTEME İTİRAZIMIZ VAR”

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, bayramda Havran, Burhaniye, Altıeylül, Karesi, Edremit ve Manyas’ta vatandaşla buluşup bayramlaştı.

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Ensar Aytekin, bayramda da boş durmadı. Havran, Burhaniye, Altıeylül, Karesi, Edremit ve Manyas’ta vatandaşla buluşup bayramlaşan Ensar Aytekin, Balıkesir’de ciddi bir değişimin geldiğini belirterek Haziran bizi çağırıyor dedi. Edinilen bilgiye göre,CHP Balıkesir Milletvekili adayı Ensar Aytekin, bayram çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü. Havran’da bayramlaşma törenine katılan Aytekin, daha sonra Havran’lı esnafı ziyaret edip bayramlarını tebrik etti.

Aytekin yaptığı açıklamada “Havran’da insanlar bir an evvel seçimin gelmesini bekliyor. Esnafa bayram günü iş yeri açtırmak zorunda kalan sisteme itirazımız var. İnsanlar, geçinemiyor. Ve o yüzden bayram günü dükkanlarını açıyorlar. Bayramın bayram havasında geçmemesinin sebebi ekonomik sıkıntılar. Umut ediyoruz ki Havran’lılar, bu seçimde gereken dersi verecek ve hesap soracak”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu