Gündemİlçe Haberleri

Ayvalık Başsavcısına mesai arkadaşlarından veda yemeği

Ayvalık ilçesinde 4 yıldır görev yapan ve Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) kararnamesiyle tayin edilen Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel ve savcı İbrahim İlter mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi.

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel Manisa merkeze Cumhuriyet savcısı olarak, 2 yıldır Ayvalık’ta görev yapan savcı İbrahim İlter Çanakkale’ye, Başsavcının eşi Hâkim Sibel Tokel de yine Manisa’ya tayin edildi. Başsavcı Tokel, Hakim eşi ve Savcı İlter için Adliye personeli tarafından veda yemeği verildi. Ayvalık’a bir otelde gerçekleşen veda yemeğine Adliye personelinin yanı sıra kapatılan Ayvalık K2 Ceza İnfaz Kurumundan emekli olan infaz koruma memurları ve Altınova Kadın Açık Cezaevi personelinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 100 kişi katıldı.
Gecede, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Tokel’e, Adliye personeli tarafından özel olarak hazırlatılan tabak, başarı ve katkıları için hazırlanan plaketle birlikte sunuldu. Başsavcı Tokel ile Savcı İbrahim İlter’e tabak ve plaketleri Savcı Cihan Toprak tarafından, hâkim Sibel Tokel’e plaketi Hâkim Ebru Gökmen Polatdemir tarafından verildi. Hatıra tabakta çiçek desenleriyle birlikte Adliye Personelinin Başsavcı Tokel ve Savcı İlter’e hatıra mesajları yer aldı. Devrim Derin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu