Sporİlçe Haberleri

AYVALIK’TA 23 NİSAN SATRANÇ TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ

Ayvalık Satranç Spor Kulübü, Ayvalık Belediyesi, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle 23 Nisan’a özel bir satranç turnuvası düzenlendi.

İsmet İnönü Kültür Merkezinde yapılan 2 günlük turnuvaya 112 satranç sporcusu; Gençler, Yıldızlar, Küçükler ve Minikler kategorilerinde karşı karşıya geldi.

Son derece çekişmeli mücadelelere sahne olan şampiyonanın finalinin ardından düzenlenen ödül töreninde konuşan Ayvalık Satranç Kulübü Başkanı Nahil Filiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenledikleri satranç turnuvasına katılan sporculara teşekkür ederek, “Düzenlediğimiz bu turnuvaya her türlü desteği veren, yoğun iş temposuna rağmen bizlere zaman ayıran Ayvalık Belediye Başkanımız Sayın Rahmi Gençer ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Sayın Cem Hamzoğlu’na şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

BAŞKAN GENÇER ‘’GENÇLİK MERKEZİ 19 MAYIS’A HAZIRLANIYOR’’

Turnuvada sporculara Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın gönderdiği özel satranç takımını uluslar arası bir organizasyonda dereceye girme başarısı gösteren Ayvalıklı sporcu Orkun Efe Alumert’e teslim ettikten sonra konuşan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ise; genç sporcuları zeka geliştirici özelliği olan satranç sporuna teşvik eden velilerine teşekkür ederek, “Ayvalık Belediyesi olarak bizler de yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza destek olabilmek için her alanda tüm katkıyı sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamda çok ciddi bir yatırım olarak gördüğümüz belediyemiz bünyesinde yaptırılan 19 Mayıs Cihan Şişman Gençlik Merkezi’mizin açılışını, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştireceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu