GündemEkonomi

BAGİAD TANIŞMA TURUNDA

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği Başkanı Emrah Bilcanlı ve Yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretleri yapıyor. Ziyaretlerde‘ Balıkesir’in iş dünyası’ konuşuluyor.

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Emrah Bilcanlı ve Yönetim Kurulu  Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti. Dernekten edinilen bilgiye göre, Büyükşehir ziyareti sonrasında İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’ te  makamında ziyaret edildi.

BÜYÜKŞEHİR ZİYARETİ

Başkan Emrah Bilcanlı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Zekai Kafaoğlu duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üyelerin kendileri ve sektörleri hakkında kısaca bilgiler verdiği ziyarette, Bilcanlı, “Nisan ayı itibariyle BAGİAD Başkanlığı görevini devraldım. Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte hız kesmeden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Sizlerin de bizler için vereceği her türlü görevde yer alacağımızı bilmenizi isteriz” dedi.

‘’EMNİYET’TEYİZ’’

Protokol ziyaretleri kapsamında daha sonra İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’i ziyaret eden BAGİAD Başkanı Bilcanlı burada yaptığı açıklamada, “Balıkesir olarak güvenli ve huzurlu bir ilde yaşamaktan dolayı şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Güvenlik güçlerimizin ülkemizi çok zor şartlar altında korumaya çalıştıklarının da farkındayız. BAGİAD olarak, her zaman emniyet teşkilatımızın yanında olduğumuzu ve işbirliği içerisinde çalışabileceğimizi bilmenizi isterim ” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu