GündemÖzel Haberler

Baharın sıcaklığı canlı renklerde

Kış günlerinden kurtulup bahara merhaba dediğimiz bu günlerde kışlık ağır kıyafetlerin yerini baharın sıcaklığı ile hafifletmeye ne dersiniz?  Konuyla ilgili olarak Yörükler Giyim sahibi Faruk Orhan ile görüştük.

 

 

Modanın baharına uyup yaza doğru ilerlediğimiz şu günlerde kıyafetlerimizin de hafiflediğini söyleyen Orhan, “Havalar ısınmaya başladı. Kıştan sezondan çıktık yeni sezona hazırlanıyoruz. Bu sene yeni sezonda canlı renkler var” dedi.

 

“Bu sene canlı renkler var”

 

Yörükler Giyim sahibi Faruk Orhan, “İşlerimiz şükürler olsun iyi. Piyasalarda bir kırgınlık var ama gelip geçici bir kırgınlık. Sezon sonu artık. Kıştan sezondan çıktık yeni sezona hazırlanıyoruz. Yeni sezonla birlikte işlerimiz de daha iyi olur. Havaların ısınmasıyla bir hareketlilik zaten başladı. Hem erkek hem bayan hem de tesettür giyim  var. Bu sene canlı renkler var. Parlament mavisi, yeşil tonları daha yoğun.  Pantolon ve tunikler yine moda. Biz daha çok tesettür satıyoruz” dedi.

 

“Çok fiyat farkı ile satıyoruz”

 

Fiyatlarının uygun olduğunu belirten Orhan, “Erkeklerde de her model var. Kareli gömlekler ve düz renk tişörtler yine revaçta. Fiyatlarımız çok uygun. Piyasada en uygun biz satıyoruz. Bu bölge itibari ile en uygun biziz. Bizim ayrıcalığımız ve özelliğimiz bu. En lüks marka ve modelin malları bizde mevcut. Hatta ben iddia ediyorum bir çok firmanın malı bizde yarı yarıya fiyatlı. Çok fiyat farkı ile satıyoruz. Az kazanıp, çok satmak amacı ile satıyoruz. Mallarımızı alırken fiyatlarına dikkat ediyoruz ve vadeli almamaya çalışıyoruz. Peşin alıp, peşin satıyoruz. Bundan dolayı da bir fiyat farkı oluşuyor. Bunun yanında okullara satışımız var. Balıkesir’deki bütün okullar mevcut. Kendimiz imalat yapıyoruz” dedi.

 

“Sezon erken geldi”

 

Bu sene sezonun erken geldiğini söyleyen Orhan, “Havaların ısınmasıyla farklı bir hareketlilik başladı. Bu sene daha iyi olacak. Bu benim şahsi fikrim. Sezon geçen yıla göre daha erken başladı. Bu ayalarda daha hazırlanmıyorduk bile. Ama bu yıl erken geldi. Hatta hazırlanmaya da fırsatımız olmadı. Önümüzdeki haftalarda tamamlayacağız inşallah” dedi.

 

Zengin ürün çeşitliliği

 

Bayan müşterilere yardımcı olan Fatma Orhan,  “Eşimle beraber çalışıyoruz. Bayanlar kısmı ile ben daha çok ilgileniyorum. Her türlü konuda onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Beden, renk konusunda da fikirlerimi söylüyorum. Havalar güzel gidiyor. Onun için bir kıpırtı başladı. Bayan müşterilerimiz ne istiyorlarsa söylüyorlar. Daha çok tesettür modelleri tercih ediliyor. kapalı giyinmeyi tercih eden kadınların Tesettür giyim modasının gelişmesiyle birlikte, farklı tercihler yapmaları ve farklılık yaratan tasarımları giyme fırsatları çoğaldı.  zengin ürün çeşitliliğimiz ile birlikte kendilerine her konuda yardımcı oluyoruz” dedi.

 

“Feraceler terlemeyi önlüyor”

 

Bayanların bu mevsimde feraceyi daha çok tercih ettiklerini söyleyen Orhan, “Havaların ısınmasıyla birlikte en çok tercih edilen ürün daha çok feraceler oluyor. Feraceler sıcak günlerinde terlemeyi önlüyor. Bu yüzden de daha çok tercih ediliyor.  Bunun yanında, elbise, etek, yelek, triko, bluz, gömlek, hırka, ceket, pantolon, tunik, abiye, kazak gibi bir çok çeşit ve modelimiz mevcut. Elimizde olan modellerden mutlaka zevklerine göre ürünler bulabiliyorlar” dedi.

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu