GündemTürkiye Gündemi

BAHÇELİ ‘KURULURSA FELÇ’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Kuzey Irak’ta 25 Eylül’de yapılması planlanan “Bağımsızlık referandumu” ile ilgili sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Irak’taki bağımsızlık referandumuyla ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, “Referandum komplosu Türk düşmanlığının yansımasıdır. Kürdistan kurulursa Türkiye felç olacaktır” dedi. “Kürdistan kurulursa Türkiye felç olacaktır” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli, “Referandum komplosu Türk düşmanlığının yansımasıdır” şeklinde konuştu.

YILANLAR TISLASA DA ÇAKALLAR HIRLASA DA BIRAKMAYIZ

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Twitter hesabından paylaştığı mesajlardan bazıları şöyle:

“Barzani’nin 25 Eylül referandum komplosu, bir yönüyle dalga dalga büyüyüp süregelen Türk düşmanlığının bu zamandaki yankı ve yansımasıdır.”

“Kerkük oldubittiye getirilip peşmergenin hâkimiyetine girerse, dahası güney sınırlarımız boyunca Kürdistan kurulursa Türkiye felç olacaktır.”

“Kerkük’ün güvenliği Ankara’nın güvenliği demektir. Tarih, coğrafya ve milli müktesebata göre Ankara ile Kerkük’ün kaderi bir ve aynıdır.”

“Yılanlar tıslasa da, çakallar hırlasa da, fedakârlık dehlizinde son ferdimize kadar ıslanıp kutlu vatanı ve soydaşlarımızı bırakmayacağız.”

“Gavim gardaş neredesin” diyor Kerkük? Biz de; “buradayız, yeri ve zamanı gelirse koşa koşa yanınızda oluruz gardaş” diyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu