Dünyadan HaberlerGündem

BAHMÜD VE TEMAD’TAN MÜZİK ŞÖLENİ

Balıkesir Halk Müziği Derneği ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Balıkesir İl Başkanlığı işbirliğinde ‘Anadolu’nun Sesi’ konseri gerçekleştirildi. Salih Tozan kültür Merkezi’nde düzenlenen konser repertuarında Anadolu’nun her yöresinden türküler yer aldı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Balıkesir İl Başkanlığı ve Balıkesir Halk Müziği Derneği (BAHMÜD) işbirliğinde ‘Anadolu’nun Sesi’ konseri düzenlendi. Salih Tozan Toplantı ve Kültür Merkezi’nde önceki gün gerçekleşen konsere katılım oldukça yoğun oldu.

Anadolu’nun Ezgileri

Şefliğini Caner Kiraz’ın yürüttüğü Balıkesir Halk Müziği Korosu tarafından Anadolu’nun her yöresinden, kültürümüzde iz bırakan türküler seslendirildi. Böyle güzel bir konseri BAHMÜD ile birlikte düzenlemekten mutluluk duyduklarını belirten TEMAD Balıkesir İl Başkanı Salim Özdem, salonu dolduran tüm davetlilere teşekkür ettiğini belirtti.TEMAD işbirliğinde düzenlemiş oldukları konsere katılımın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen BAHMÜD Başkanı Yaşar Öcal ise, müzikseverlerin halk müziğine doyduklarını belirtti. Ali Osman Ata

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu