GündemSiyaset

BAKAN’IN BALIKESİR TEMASLARI

      Bir dizi ziyaret, açılış ve inceleme için Balıkesir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.
Dün akşam saatlerinde Balıkesir Havalimanı’na gelen Bakan Kurum, Vali Ersin Yazıcı ve İl Protokolü tarafından karşılandı.
Balıkesir temasları kapsamında ilk olarak Balıkesir Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Kurum, şeref defterini imzaladı. Bakan Kurum, daha sonra ilimiz hakkında Vali Ersin Yazıcı’dan bilgi aldı.
      Ziyaret sırasında Bakan Murat Kurum’a, ziyaretlerinin kendilerini şereflendirdiğini belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, programları dâhilinde Türkiye’yi Doyuran İl Balıkesir’e geldiğini, büyük bir nezaket örneği olarak Valiliğimize de ziyarette bulunduğunu, bu anlamda şahsı ve Balıkesirliler olarak teşekkürlerini arz etti.
         Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a Balıkesir’i anlatan Vali Yazıcı, “İlimiz, verimli toprakları, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yönünden zengin bir yapıya sahiptir. Turizm açısından şehrimizin; doğa turizmi, kültür ve tarih turizmi ile termal turizm alanlarında önemli potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Balıkesir ve ilçeleri termal kaynak zenginliğinin yanı sıra fiziksel ve kimyasal bileşimleri açısından ülkemizin üstün nitelikli şifalı suları arasında yer almaktadır.“dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu