GündemÖzel Haberler

‘‘BALIKESİR EN İYİSİNE LAYIK’’

Vatandaşlar, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun yaptığı hizmetleri değerlendirirken çalışmalardan memnun olduklarını dile getirdiler. MERHABA’ya konuşan Balıkesirlilerin açıklamaları haberimizde…

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, 7 Kasım 2017 tarihinde görevi Ahmet Edip Uğur’dan devraldı. Yaptığı çalışmalar ve hizmetler ile Balıkesirlilerin yakın takibinde olan Başkan Kafaoğlu’nun çalışmalarını değerlendiren vatandaşlar, ‘‘Başkanımız çalıştı emeğine sağlık’’ dediler. Köprülü kavşaklar, AVM’ler ve Çamlık projesini değerlendiren Balıkesirlilerin ortak bir düşüncesi vardı. O da; ‘‘Herşey Balıkesir için’’…

Serpil Yılmaz: Bizim çok güzel bir şehrimiz var. Yerel yöneticilerden de bu şehrin yapısını korumalarını istiyoruz. Mesela köprülü kavşaklar, yollar yapılıyor. Bunlar çok güzel hizmetler. Bu hizmetler gittikçe arttırılmalı. Daha güzel çalışmalar yapılmalı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu sağ olsun güzel hizmetler yaptı. Adliye Kavşağı güzel oldu. Emekleri için teşekkür ederiz. Ama Çamlık tepesinin yeni halini hiç beğenmedik. Ağaçların olduğu daha yeşil bir Balıkesir istiyoruz. Güzelim Çamlık Tepemizi özledik.

Aynur Yetkin: Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun kaldık. Çalıştılar ve Balıkesir’e güzel hizmetler yaptılar. Elbette eksikler de vardı. Mesela otopark sorunu var. Araçlar arttıkça otoparklar yetmez oldu. Ayrıca yeşil alanların çoğaltılmasını istiyoruz.

Yeşim Ergür: Ben hizmetlerden memnunum ama çok eksik var. Avlu’nun yapılması çok güzel oldu. Esas 10 Burda AVM açıldı. Şehre yeni bir can geldi. Ayrıca Adliye Kavşağı da güzel oldu. Ama biraz da vatandaş odaklı hizmetler yapılabilir. Kültür ve sanat etkinlikleri arttırılabilir. Toplumun her kesiminin katılacağı çalışmalar yapılabilir. Yine de emeklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na teşekkür ederiz.

Anıl Uysal: Ben üniversite öğrencisiyim.  Bizim kampüsümüz çok uzak. Ulaşım büyük sıkıntı. Öğrenciler için daha iyi şeyler yapılmasını isterim. Mesela Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, otobüslerde internet bağlantısını getirdi. Ücretsiz internet ile kampüse gidene kadar 40 dakika internette araştırma yapma şansımız oluyor. Bu hizmet nedeniyle teşekkür ederiz. O konuda memnunuz. Belediyeler, vatandaşın istediklerini yapmalılar. Biraz halka kulak vermeliler. Ve yerel yönetimlerde daha genç bireyler olmasını istiyoruz.

Süleyman Honey: Yerel seçim sürecini yakından takip ediyorum. Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun hizmetleri için ona teşekkür ederiz. Çok emeği vardı. 31 Mart’ta aday gösterilmemesine şaşırdık. Ama mevcut Karesi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz da çok güzel işler yaptı. Büyükşehir Belediyesi’ni de çok iyi bir biçimde yöneteceğine eminim.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu