GündemEğitimTeknoloji

BALIKESİR TÜBİTAK BÖLGE FİNALİNDE GÖZ DOLDURDU

TÜBİTAK 49. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bursa Bölge Sergisi geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ödül töreni ile sona erdi.

Geçtiğimiz gün Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. M.Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, TÜBİTAK Bölge Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özkan, İl Milli Eğitim Müdürleri, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Balıkesir, 17 proje ile yer aldığı “Bursa Bölge Finali”nden 2 birincilik, 4 ikincilik ve 4 üçüncülük ödülü ile toplamda 10 adet derece ile döndü. Birinci olan eserler, 16-20 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Final Sergisine katılacaklar.

İl Millî Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız, Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Yusuf Koç ve İl Millî Eğitim Şube Müdürü Fahri Acar’la birlikte katıldığı ödül töreni sonunda öğrencilerimizi tebrik ederek katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere ödül takdim etti ve “Bizlere bu gururu yaşatan öğrencilerimize; değerli danışman öğretmenlerine; okul müdürlerimize ve bu güzel tabloda büyük emekleri olan Kıymetli Cemile Çakır Hocama teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu